Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Antena3 Antena3,
Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Noi informatii ies la iveala in cazul politistului din Pitesti care si-a omrat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca politistul se numeste Marius Frantescu si ac. continuă pe Antena3

Dezvaluire socanta despre politistul din Pitesti care si-a impuscat copilul, dupa care s-a sinucis

Un politist la Crima Organizata in Arges si copilul sau de trei ani au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Primele indicii arata ca barbatul si-a impuscat copilul, apoi s-a.

Descoperire macabra intr-un apartament din Pitesti! Un barbat si copilul sau, gasiti impuscati

Un barbat si copilul sau, de aproape trei ani, au fost gasiti morti intr-un apartament din Pitesti. Cei doi erau incuiati in locuinta, iar mama copilului a cerut ajutorul pompierilor pentru deblocarea.

Angela Merkel ar putea pierde puterea in Germania in 2019: Cine este controversatul politician care vizeaza fotoliul de cancelar

Angela Merkel a anuntat ca se va retrage din politica incepand cu 2021 cand i se termina actualul mandat de cancelar, dar planurile sale ar putea fi date peste cap chiar de anul viitor de catre propriul partid pe.

VIDEO 'Handicapul' descoperit de o tnara mama din Bistrita, care o mpiedica sa munceasca

Dupa ce a intrat in vigoare legea care taie ajutoarele de la stat celor care nu vor sa munceasca, mai multi asistati si-au scos certificate de handicap si primesc acum indemnizatii de boala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )