Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine a pornit fake news pe tema OUG cu gratierea

Antena3 Antena3,
Cine a pornit fake news pe tema OUG cu gratierea

Liderii coalitiei PSD-ALDE au negat posibilitatea adoptarii unei OUG privind gratierea, despre care afirma ca nu se afla pe agenda Executivului Dancila. Liviu Drangea, presedintele PSD, spune ca a discutat. continuă pe Antena3

Claudiu Manda, despre OUG privind amnistia si gratierea: Fake news

Presedintele Comisiei de control asupra activitatii SRI,Claudiu Manda, spune ca Guvernul Dancila nu va da vreo Ordonanta privind aministia si gratierea. Cred ca este un fake news aceasta.

Eugen Tomac ACUZA un fake news toxic: Este un sondaj in slujba PSD, care ii uneste si mai mult in incercarea de a pune sub control tot statul

Presedintele Partidului Miscarea Populara, deputatul Eugen Tomac, sutine ca ultimul sondaj IMAS, care arata ca PNL a depasit PSD, este doar un fake news toxic. Tomac este de parere ca autorii ince.

Facebook nu va elimina fake news-urile

Facebook declara ca nu va elimina stirile false fake news) de pe platforma sa deoarece nu incalca standardele comunitatii, relateazaBBC.

Donald Tusk: Sa spui ca UE si SUA sunt inamici economici e fake news

Uniunea Europeana si Statele Unite sunt cei mai buni prieteni, iar sa spui ca sunt inamici reprezinta fake news, a afirmat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa ce presedintele american Donald Trump a calificat UE drept un inamic al SUA in chestiuni comerciale, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )