Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe cine propune PSD pentru functia de judecator CCR. Numele care s-a aflat in atentia DNA

Playtech Playtech,
Pe cine propune PSD pentru functia de judecator CCR. Numele care s-a aflat in atentia DNA

Trei mandate de la CCR urmeaza sa expire curand si vor deveni vacante. Doua dintre acestea urmeaza sa fie preluate de persoane propuse de Senat, respectiv Camera Deputatilor, adica de coalitia formata din PSD si ALDE. Maya Teodoroiu si Stefan Minea sunt doi dintre judecatorii CCR ale caror mandate expira curand si ei trebuie inlocuiti. continuă pe Playtech

Surse: PSD il propune pe Gheorghe Iancu, fost avocat al poporului, pentru functia de judecator CCR

Fostul Avocat al Poporului Gheorghe Iancu este propunerea PSD pentru functia de judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Stefan Minea, al carui mandat expira pe 15 iunie.

Surse: Fostul avocat al poporului, Gheorghe Iancu, s-a autopropus pentru functia de judecator CCR din partea PSD. Ce sanse are acesta

Fostul Avocat al Poporului Gheorghe Iancu s-a autopropus din partea PSD pentru functia de judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Stefan Minea, al carui mandat expira pe 15 iunie.

Un apropiat al Adinei Florea, propunerea PSD-ALDE pentru functia de judecator la CCR

PSD si ALDE au decis sa il sustina pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala CCR), din partea Senatului, pe judecatorul Cristian Deliorga, relateaza stiripesurse. ro, care citeaza.

Tariceanu: Coalitia PSD-ALDE va avea o singura propunere a Senatului pentru un nou judecator la CCR

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, vineri, ca PSD-ALDE va avea o singura nominalizare pentru postul de judecator la CCR, in contextul incheierii mandatului magistratului Maya Teodoroiu. Termenul depunerii candidaturilor a fost stabilit pentru 6 mai, in sedinta Biroului permanent al Senatului.

Surse: Pe cine pregateste Dragnea pentru CCR. Luni are loc discutia decisiva cu Tariceanu

PSD va trimite doi noi judecatori la CCR, desi un mandat ar fi trebuit sa le revina celor de ALDE. Luni va avea loc o discutie finala intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Judecatorul Cristian Deliorga e una dintre variantele vehiculate in PSD pentru numirea la CCR. Deliorga e unul dintre apropiatii Adinei Florea, procurorul care o ancheteaza pe Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )