Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Playtech Playtech,
Cine e protestatarul care l-a apostrofat pe Ludovic Orban: Ne condamnati copiii sa nu poata respira

Boxerul xenofob, Calin Marincus, care nu credea in Covid-19 si si-a facut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment din Cluj, la care a participat si premierul Romaniei Ludovic Orban. Cine e protestatarul care la apostrofat pe Ludovic Orban Calin Marincus care este sustinator al Noii Drepte si . continuă pe Playtech

Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Ludovic Orban: L-am crescut foarte liber. Tudor Orban a fost implicat intr-un scandal in scoala gimnaziala

Ludovic Orban apare zilnic in fata camerelor de filmat, este prim-ministrul Romaniei. Dar care e viata lui de familie? Iata ce baiat mare are si cu ce se ocupa aceasta! Este activ in viata politica de zeci de ani, acum ocupa functia de prim-ministru, dar cine l-a sustinut pe Ludovic Orban intotdeauna?.

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Ludovic Orban: Cine s-a saturat de PSD trebuie sa voteze cu Nicusor Dan. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio sansa inseamna un vot pentru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis luni seara bucurestenilor ca daca doresc sa scape de administratia PSD din Capitala trebuie sa il voteze pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor .

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora cu privire la purtarea mastilor la scoala. Ce a transmis premierul

Ludovic Orban a dezbatut in cursul zilei de ieri initiativa presedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba, care a sugerat renuntarea la masti pentru elevii judetelor in care scolile functioneaza potrivit scenariului verde. Propunerea acestuia facea referire la elevii din ciclul primar si la copiii de la gradinite. Copiii respecta aceasta regula in cursul zilei de duminica, .

LUDOVIC ORBAN: Dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si sifonari de ban public

Premierul Ludovic Orban afirma ca dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si prin alocari, sifonari de ban public in tot felul de proiecte care nu au niciun fel de efecte asupra vietii de zi cu zi a oamenilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )