Libnet.ro
UNICEF

17:16

Cine ar putea asigura interimatul la ministerul de Interne, dupa demisia lui Stroe

Antena3 Antena3,
Cine ar putea asigura interimatul la ministerul de Interne, dupa demisia lui Stroe

Vicepremierul Gabriel Oprea ar urma sa asigure interimatul la conducerea Ministerului de Interne, pana la numirea unui nou ministru, au declarat surse citate de Mediafax. Radu Stroe a demisionat din postul de. continuă pe Antena3

Vicepremierul Gabriel Oprea va asigura interimatul la ministerul de Interne, dupa demisia lui Stroe

Update: Premierul Victor Ponta a anuntat ca vicepremierul Gabriel Oprea va asigura interimatul la conducerea Ministerului de.

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru. Cine va asigura interimatul la Interne

Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor dupa o discutie cu premierul Victor Ponta. Vicepremierul Gabriel Oprea ar urma sa asigure interimatul la conducerea Ministerului de Interne, pana la numirea unui nou ministru, au declarat.

UPDATE. Reactia lui Ponta dupa demisia lui Stroe: Un nou ministru de Interne, la 1 februarie.

Am primit demisia lui Radu Stroe. Am inaintat-o presedintelui tarii si am facut propunerea ca interimatul sa fie asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea. Am discutat si cu Antonescu, la 1 februarie vom avea propunerea de ministru de Interne, a declarat Ponta, la cateva minute dupace fostul Ministru al Internelor, radu Stroe, si-a prezentat demisia Vor existe doua comitete de urgenta: Una care se refera la intemperii si una de situatii de Urgenta. Premierul Victor Ponta va face o .

UPDATE VIDEO. Reactia lui Ponta dupa demisia lui Stroe: Un nou ministru de Interne, la 1 ...

Am primit demisia lui Radu Stroe. Am inaintat-o presedintelui tarii si am facut propunerea ca interimatul sa fie asigurat de vicepremierul Gabriel Oprea. Am discutat si cu Antonescu, la 1 februarie vom avea propunerea de ministru de Interne, a declarat Ponta, la cateva minute dupace fostul Ministru al Internelor, radu Stroe, si-a prezentat demisia Vor existe doua comitete de urgenta: Una care se refera la intemperii si una de situatii de Urgenta. // Ponta a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )