Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cine ar putea deschide lista ALDE pentru europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Cine ar putea deschide lista ALDE pentru europarlamentare

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, luni, ca desi nu a fost intocmita lista candidatilor ALDE pentru alegerile europarlamentare din 2019, lista ar putea fi deschisa de eurodeputatul Norica Nicolai. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a explicat la sfarsitul saptamanii trecute ca alegerile pentru Parlamentul European reprezinta, momentan, prioritatea partidului sau. continuă pe Adevărul

ALDE a stabilit cine va deschide lista de candidati la alegerile europarlamentare

Vicepresedintele ALDE, Andrei Gerea, a afirmat luni ca desi nu a fost stabilita inca o lista de oficiala a partidului pentru alegerile europarlamentare, cel mai probabil Norica Nicolai va fi cea care va candida.

Gerea, ALDE:Probabil Norica Nicolai va deschide lista la europarlamentare

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, luni pentru Mediafax, ca partidul nu a stabilit inca un calendar pentru depunerea candidaturilor la europarlamentarele din mai 2019, insa este posibil ca eurodeputatul Norica Nicolai sa deschida lista formatiunii pentru alegeri.

Norica Nicolai, varianta pentru deschiderea listei ALDE la europarlamentare

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat ca partidul nu a stabilit inca un calendar pentru depunerea candidaturilor la europarlamentarele din mai 2019, insa este posibil ca eurodeputatul Norica Nicolai sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )