Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine ar putea intra in cursa pentru prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Cine ar putea intra in cursa pentru prezidentiale

PNL il sustine pe presedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni. PSD isi va alege pr. continuă pe România Liberă

Teodorovici explica de ce se inscrie in cursa pentru prezidentiale: Vreau sa arat ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau sa taca. InsistpentruRomania

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, sustine ca doreste sa candideze din partea PSD la alegerile prezidentiale pentru ca vrea sa arate ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca. Social-democratul pare sa-si fi ales si un slogan electoral, folosind, ca replica la protestele Rezist, formula InsistpentruRomania.

Eugen Teodorovici si-a anuntat intentia de a intra in cursa pentru prezidentiabilul PSD

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, s-a inscris in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la prezidentiale. Acesta spune ca are solutii la problemele tarii si vrea sa le puna in.

Teodorovici despre competitia pentru prezidentiale: Un lider trebuie sa fie convins ca orice batalie incepe o si castiga

Un lider trebuie sa fie convins ca orice batalie pe care o incepe o si castiga, a declarat, marti, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intrebat de presa despre cursa pentru alegerile.

Eugen Teodorovici intra in cursa interna a PSD pentru prezidentiale. Ce spune Dancila

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, in sedinta informala de la Neptun a conducerii PSD, faptul ca isi depune candidatura pentru a fi prezidentiabilul social-democratilor, potrivit unor surse politice.

Firma iti va putea plati cursa Bolt, atunci cand calatoresti in interes de serviciu

Platforma de ride-sharing Bolt a lansat Bolt pentru Business, un portal care le permite companiilor sa achite si sa administreze cursele efectuate de angajati in interes de serviciu.

Deputatii din Comisia Juridica au avizat favorabil marti modificarile la legea darii in plataLegea ar putea intra miercuri in plenul Parlamentului Impreviziunea nu va mai fi decisa de instanta

Deputatii din Comisia juridica, de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor au avizat favorabil marti modificarile aduse legii darii in plata, ceea ce inseamna ca sunt considerate elemente imprevizibile deprecierea cursului de schimb cu minimum 20%, a valorii imobilului cu 50% fata de momentul cumpararii si majorarea gradului de indatorare din total venituri al clientului. Amendamentele au apartinut senatorului ALDE Daniel Zamfir, care e si initiatorul legii privind darea in plata. Proiectul de lege ar putea ajunge miercuri in plen pentru a fi supus votului.

USR-PLUS va anunta in zilele urmatoare propunerile pentru prezidentiale si premier

USR si PLUS poarta negocieri pentru desemnarea candidatului la prezidentiale sau pentru functia de premier, presedintii celor doua partide sunt in discutii, dar o decizie in acest sens va fi luata in zilele.

Fuziune uriasa pe piata farmaceutica: AbbVie ar putea cumpara Allergan pentru peste 60 miliarde dolari

Compania farmaceutica AbbVie este aproape de a ajunge la un acord pentru a prelua Allergan, producatorul Botox, au declarat surse apropiate negocierii pentru Wall Street Journal. Potrivit surselor citate, suma depaseste 60 miliarde dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )