Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine ar putea fi noul sef al PSD, dupa plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila ar pierde conducerea

Playtech Playtech,
Cine ar putea fi noul sef al PSD, dupa plecarea lui Liviu Dragnea. Viorica Dancila ar pierde conducerea

Multi se intreaba cin ar putea fi noul sef al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea si in contextul in care Viorica Dancila intentioneaza sa faca un pas in spate de la conducerea partidului. S-ar putea ca propunerile pentru posturile de conducere sa fie surprinzatoare. Cine ar putea fi noul sef al PSD Cu siguranta, [] . continuă pe Playtech

Cum explica ministrul Pintea inlocuirea sefei CNAS, apropiata a lui Valcov: Au fost mai multe probleme. Cine este noul sef al institutiei?

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca Razvan Vulcanescu, care a preluat temporar atributiile de presedinte al CNAS dupa demiterea Adrianei Cotel, este cea mai buna alegere, avand in vedere ca are experienta si a fost.

Noul sef al Camerei Deputatilor anunta ca PSD va face un proiect de modificare a Constitutiei, ca sa fie aplicat rezultatul referendumului pe justitie

Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat luni, la inceputul sedintei Biroului Permanent, ca urmeaza sa fie elaborat un proiect de revizuire a Constitutiei pentru punerea in aplicare a rezultatului referendumului pe justitie convocat de presedintele Iohannis in 26 mai, scrie Agerpres.

Mircea Rednic arunca bomba dupa plecarea de la Dinamo: Societatea lui Negoita nu detine palmaresul

Dat afara de la Dinamo dupa clasarea pe locul trei in playout, Mircea Rednic da cartile pe fata si ofera o informatie care ar putea provoca un adevarat cataclism in Stefan cel Mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )