Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine e Remus Radoi, interlopul care a colaborat cu politia in cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Playtech Playtech,
Cine e Remus Radoi, interlopul care a colaborat cu politia in cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Remus Radoi este acum in vizorul presei dupa ce a recunoscut legatura stransa pe care o are cu politia. La scurt timp dupa disparitia ALexandrei, comisarul sef a preferat sa se bazeze pe informatiile interlopului la inceputul derularii anchetei in cazul Caracal. Cine este Remus Radoi, siguranta si increderea politiei din Caracal? Remus Radoi a . continuă pe Playtech

Trecutul controversat al lui Remus Radoi, interlopul care primea informari de la Politie in ziua in care Alexandra a sunat la 112: De ce a incendiat Codita o masina in fata Ministerului Justitiei

Remus Radoi zis Codita, prezentat de presa drept drept unul din liderii clanurilor interlope din judetul Olt, a intrat vineri in atentia presei dupa aparitia informatiei potrivit careia Politia ar fi.

Remus Radoi Codita, la sediul B1 TV, dupa emisiunea de vineri seara a Sorinei Matei: Interlopul care primea informari de la Politie in ziua in care Alexandra a sunat la 112 a cerut un drept la replica (VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei a prezentat, in emisiunea Actualitatea Romaneasca imagini cu Remus Radoi, zis Codita, care a venit sambata la sediul B1 TV. Este vorba despre interlopul care primea.

Digi24: Reactia lui Remus Radoi, barbatul sunat de politistul care coordona disparitia Alexandrei

Digi24 a fost acasa la Remus Radoi, omul de afaceri din Caracal, care a fost sunat de fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, ca sa il ajute in operatiunea de cautare a Alexandrei.

EXCLUSIV Firma lui Remus Radoi Codita, interlopul care primea informari de la Politie in ziua in care Alexandra a sunat la 112, asigura paza la CEO Oltenia Este vorba de miliarde de lei. Aici e o mafie mai rau ca in Italia

EXCLUSIV Dupa ce a aparut informatia ca Politia ar fi apelat la interlopi pentru a afla adresa unde a fost dusa Alexandra, apar noi date despre increngaturile pe bani grei din jurul cazului din Caracal. Ast.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )