Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine ridica sabia, de sabie va pieri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cine ridica sabia, de sabie va pieri

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a comentat astazi, la inceputul sedintei de Consiliu General, afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus ca isi mentine solicitarea ca premierul Viorica Dancila sa isi dea demisia, amintind o zicala care spune cine ridica sabia, de sabie va pieri. Firea a mai spus ca daca situatia politica tensionanta in care se afla Romania va degenera,prima victima va fi Capitala, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Firea, avertisment pentru Iohannis si Orban: Cine ridica sabia, de sabie va pieri

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a comentat joi, la inceputul sedintei de Consiliu General, afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus ca isi mentine solicitarea ca premierul Viorica Dancila sa isi dea demisia, amintind o zicala care spune cine ridica sabia, de sabie va pieri.

Firea despre plngerea penala a lui Orban mpotriva premierului si liderului PSD: Cine ridica sabia de sabie va pieri

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului si a lui Liviu Dragnea, ca cine ridica sabia de sabie va pieri. Ea a mai sustinut ca daca acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie sa stie cine este responsabil.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )