Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai. Vedeta pentru care a plecat special din tara

Playtech Playtech,
Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai. Vedeta pentru care a plecat special din tara

Nici nu s-a despartit bine de Alex Bodi, ca Bianca Dragusanu a si plecat din tara. Vedeta a plecat din Romania tocmai in Dubai. Iata care este misterul plecarii sale. Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai Ne-am convins cu totii ca viata amoroasa a Biancai Dragusanu este una tumultoasa, presarata cu multe despartiri . continuă pe Playtech

Ce decizie a luat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. I-a surprins pe toti

Ce decizie a luat, de fapt, Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. I-a surprins pe toti, intrucat aceasta este prima despartire dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi care nu se lasa cu un scandal. Dupa ce afaceristul a confirmat despartirea de blondina, Bianca a decis sa plece. Bianca Dragusanu, decizie soc dupa despartirea de .

De ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv

S-a aflat de ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv, vedeti in randurile de mai jos. Bianca Dragusanu si partenerul ei de viata au decis, pentru a nu se mai stie cata oara, sa se desparta. De data asta, cei doi par mai porniti ca niciodata sa nu .

Bianca Dragusanu, santajata de Alex Bodi?! Ce s-a intamplat, de fapt, dupa bataia de acum o luna

Scandalul dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi este pe departe de a se fi terminat. in urma cu o luna imaginile cu Bianca plina de vanatai si de-abia tinandu-se pe picioare a umplut media romaneasca. Era clar ca vinovatul pentru stare blondinei era Alex Bodi, dar la vremea aceea nu daduse nimeni nicio declaratie. Acum .

Dialog halucinant intre Alex Bodi si o alta femeie: De unde ai luat-o pe Bianca Dragusanu? Nimeni nu se astepta la un asemenea raspuns

Detaliile observate de fani din cadrul unui dialog dintre Bodi si o alta femeie i-au contrariat pe cei care urmareau cel mai controversat cuplu din Romania. Cum a raspuns afaceristul la intrebarea: De unde ai luat-o pe Bianca Dragusanu?. Alex Bodi, raspuns halucinant la intrebarea unei fane Nu mai e nicio mirare Bianca Dragusanu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )