Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine sunt actorii din serialul Bridgerton de pe Netflix

ADPM ADPM,
Cine sunt actorii din serialul Bridgerton de pe Netflix

Bridgerton este cel mai urmarit serial al inceputului de an pe Netflix in nu mai putin de 76 de tari. Dar cine sunt actorii care dau viata indragitelor personaje din Londra anilor 1800? . continuă pe ADPM

Serialul Bridgerton a detronat The Queens Gambit. E cel mai urmarit pe Netflix!

Bridgerton a devenit cel mai urmarit serial pe Netflix in ultimele zile, reusind sa detroneze The Queens Gambit. Peste 63 de milioane de oameni il urmaresc in prezent.

Decizie zguduitoare luata de autoritati. Cine sunt pacientii care vor fi lasati sa moara acasa. Ambulantele au interzis sa-i transporte la spital

Pandemia de COVID-19 atinge cote maxime in anumite tari ale lumii, printre care si SUA. De curand, autoritatile din Los Angeles au decis sa recurga la masuri extreme, dupa ce spitalele din acest oras sunt arhipline, iar cadrele medicale nu mai fac fata. Astfel, persoanele care din diverse motive ajung sa fie in stare critica, .

Ce s-a intamplat de Sarbatori in spitalele din Romania. Beatrice Mahler: Este un fenomen

Cazuri tot mai putine, testari in ritm redus. De cateva saptamani suntem in aceasta dinamica. Conform celui mai recent bilant, 3 ianuarie, in spitalele din teritoriul Romaniei, numarul total de persoane infectate cu COVID-19 este de 8. 868, in timp ce pe 3 decembrie erau spitalizati 13. 156 de bolnavi. De ce scade numarul de pacienti infectati .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )