Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine sunt candidatii care au intrat in lupta pentru sefia Consiliului Judetean Galati

Adevărul Adevărul,
Cine sunt candidatii care au intrat in lupta pentru sefia Consiliului Judetean Galati

10 candidati s-au inscris in cursa pentru sefia forului deliberativ judetean, printre acestia numarandu-se si o femeie. Printre acestia se regasesc persoane cunoscute la nivel local, dar si oameni care se bazeaza pe experienta profesionala pentru a atrage voturile alegatorilor. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care se lupta pentru presedintia Consiliului Judetean Sibiu

Nu mai putin de 381. 904 sibieni cu drept de vot, sunt asteptati la urne in data de 27 septembrie, la alegerile locale. in judetul Sibiu au fost tiparite 1. 400 de buletine de vot, fiind amenajate 376 de sectii de votare.

Alegeri locale 2020. Candidatii care au intrat in lupta pentru Primaria Brasov

Pregatirile pentru alegerea administratiei locale au intrat pe ultima suta de metri, acest scrutin fiind organizat cu o serie de masuri speciale, si asta din cauza pandemiei de Coronavirus. Mastile si dezinfectantul nu vor lipsi la intrarea in sectiile de vot.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care aspira la presedintia Consiliului Judetean Brasov

Romanii isi vor alege duminica, 27 septembrie, primarii, consilierii locali si consilierii judeteni pentru urmatorii patru ani. in sectiile de vot au fost impuse si reguli speciale pentru evitarea raspandirii noului Coronavirus.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care aspira la functia de primar si de consilier al municipiului Iasi

Lista candidatilor care aspira la functia de primar al municipiului Iasi cuprinde 14 nume. Astfel, actualul edil, Mihai Chirica, are nu mai putin de 13 contracandidati.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii care vor scaunul de primar al Craiovei si pe cel de presedinte de Consiliu Judetean

Ziua alegerilor nu va fi deloc usoara anul acesta la Craiova. Printre candidati se afla doi oameni care au mai stat pe scaunul de primar al municipiului, un fost prefect, dar si un afacerist care, pana acum, nu a mai facut politica .

Cine sunt oamenii cu care Klaus Iohannis da mana in multime, de fapt! Nu, nu sunt oameni de rand

Serviciul de Paza si Protectie este dintre cele mai importante structuri de stat din Romania. Ofiterii din cadrul Serviciului au misiunea de a-i proteja pe presedinti si demnitari chiar cu pretul vietii. Ei sunt si cei care cunosc cele mai ascunse secrete ale celor pe care ii protejeaza, dar, de mai bine de 30 de .

Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte si de consilieri la Consiliul Judetean Iasi

Lupta politica pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Iasi se va da in trei: cei cu sanse de castig sunt Costel Alexe PNL), Maricel Popa PSD) si Marius Bodea USR-PLUS).

Alegeri Locale 2020. Cine sunt candidatii la Primaria Botosani. in premiera, doua femei lupta pentru fotoliul de edil

Treisprezece candidati s-au inscris in cursa pentru Primaria Botosani, la alegerile locale. Printre acestia se afla candidati cu experienta, inclusiv primarul in functie dar si oameni noi. Totodata pentru prima data, doua femei si-au depus candidaturile. Inedit este si faptul ca doi etnici romi vor sa fie primari la Botosani.

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Gorj

Pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean Gorj, care este ocupat din anul 1996 de catre un reprezentant al Partidului Social Democrat, se lupta noua candidati.

Locale 2020: Cine sunt candidatii pentru Primaria Zalau

Sapte oameni politici au intrat in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Zalau, ocupat in ultimii patru ani de social-democratul Ionel Ciunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )