Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Cine sunt candidatii la presedintie, potrivit lui CTP. Care e diferenta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a facut o ampla analiza a candidatilor la alegerile prezidentiale din acest an. Potrivit gazetarului, Calin Popescu Tariceanu nu a realizat nimic important in functiile pe care le-a ocupat pana acum, Viorica Dancila este o biata pisica luata de ceafa de Dragnea, iar Klaus Iohannis castiga electorat fara sa faca prea multe . continuă pe Playtech

Noua structura a urmatoarei Comisii Europene. Cine sunt comisarii europeni propusi de Ursula von der Leyen

Presedintele ales Ursula von der Leyen si-a prezentat marti echipa si noua structura a urmatoarei Comisii Europene, din care face parte si Rovana Plumb, anuntata pentru portofoliul Transporturi. Rovana Plumb a fost contestata de opozitie, care ii cere Vioricai Dancila sa renunte la aceasta nominalizare cat mai este timp, pentru a nu face Romania de rusine in Uniunea Europeana. Premierul a refuzat sa faca o alta propunere, desi presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-ar fi cerut acest lucru, iar opozitia spune ca Rovana Plumb are toate sansele sa fie respinsa la vot in Parlamentul European.

Cazul Caracal: cine sunt primii politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala

Violeta Mirea, Vasile Marian si Eugen Tenea sunt cei trei politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala in dosarul Caracal, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )