Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cine sunt candidatii USR PLUS si PMP pentru sefia Consiliului Judetean Buzau

Adevărul Adevărul,
Cine sunt candidatii USR PLUS si PMP pentru sefia Consiliului Judetean Buzau

USR PLUS Buzau intra in lupta pentru Consiliul Judetean cu tanarul ramnicean Gabriel Ionica, iar PMP merge pe mana deputatului Adrian Mocanu. Acestia au mers, in cursul zilei de marti, la Biroul Electoral Judetean pentru a depune dosarele de candidatura. continuă pe Adevărul

Gafa la depunerea actelor pentru CGMB. Candidatii USR-PLUS au incurcat bifele pe formulare

Candidatii USR-PLUS au completat gresit formularele de candidaturi la Consiliul General al Municipiului BucurestiCGMB, n. r. ), astfel ca au fost nevoiti sa le retraga. Acestia urmeaza sa le redepuna marti, i.

Candidatii USR-PLUS au incurcat bifele pe formularele pentru CGMB. Nasui: Le redepunem maine

Bifarea unei casute pe formularele de candidaturi la Consiliul General al Municipiului Bucuresti le da batai de cap celor din USR-PLUS. Acestia au fost nevoiti sa le retraga dupa ce le-au completat gresit, urmand a le redepune marti.

Caracatita Pandele. Cine sunt membrii Biroului Electoral care au invalidat candidaturile USR-PLUS la Ilfov. Toti au legaturi cu Primaria Voluntari

Biroul Electoral Local a invalidat mai multe liste de semnaturi depuse de Alianta USR-PLUS pentru alegerile locale. Gabriel Carbunaru, membru USR Ilfov, arata, pe Facebook, ca toti membrii Biroului Electoral, indiferent de partidul pe care-l reprezinta, sunt fie angajati in primaria condusa de Florentin Pandele, fie apropiati ai acestuia.

Alianta USR-PLUS a depus candidaturile pentru Consiliul Judetean Alba. Cate mandate ar putea avea in urmatorii 4 ani

Alianta USR-PLUS a depus luni, 17 august, candidatii pentru Consiliul Judetean Alba si pentru functia de presedinte al institutiei.

VIDEO INTERVIU Ionut Mosteanu, candidatul USR PLUS la primaria Pitesti: in 30 de ani, PSD a reusit sa faca doar un parc si o fantana cantatoare Probabil vom avea o autostrada Pitesti-Sibiu in 2027

Ionut Mosteanu, candidatul USR PLUS la primaria Pitesti, isi doreste ca Pitestiul sa evolueze macar acum, dupa 30 de ani, timp in care progresul orasului a stagnat pentru ca PSD a dominat tot timpul aici alegerile, a dominat administratia locala. Mai mult de un parc si o fantana cantatoare in 30 de ani n-au reusit sa faca. Candidatul USR PLUS a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre planurile pe care le are pentru primarie, despre motivele pentru care USR nu a facut alianta cu PNL la Arges, despre brandul pitestenilor, FC Arges, Autostrada Pitesti-Sibiu si mafia lemnului din judet, dar si despre greselile care s-au facut si care au permis ca Argesul sa scape pandemia de Covid 19 din mana. Eu vreau si o sa ma lupt si este in planul meu sa fac un oras in care toata lumea sa aiba o oportunitate pentru sport: de la mic la mare, de la 2 ani pana la 100 de ani, sa poata sa se plimbe, sa mearga cu o bicicleta, sa dea cu piciorul intr-o minge. Primul lucru care trebuie facut este sa deschidem portile scolilor. Sunt peste 30 de scoli si licee in Pitesti si in prima luna dupa preluarea mandatului o sa deschid portile seara, in weekend si in vacante, a declarat Ionut Mosteanu.

VIDEO Oamenii cu care USR PLUS candideaza la Locale. Listele au fost depuse oficial la Biroul Electoral

USR-PLUS a depus listele de candidati la alegerile locale din 27 septembrie. Unele nume figureaza atat la propunerile pentru Consiliul Local Municipal Constanta, cat si pentru Consiliul Judetean Constanta.

VIDEO INTERVIU Cosette Chichirau, candidatul USR-PLUS la Primaria Iasi, vrea sa atraga cel putin 10 companii de talie mondiala in Iasi: Vreau sa fac curatenie in Primarie, care este plina de coruptie

Cosette Chichirau, candidatul USR PLUS la Primaria Iasi doreste sa aduca 10 companii de talie mondiala in Iasi si sa dezvolte orasul dincolo de industria IT. Cosette Chichirau a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre planul economic pe care il are pentru Iasi, despre traficul si poluarea din oras si solutiile care pot fi aplicate, despre consacrata mafie imobiliara si despre cum si-ar dori sa aduca Harvardul la Iasi. in programul meu am doua proiecte foarte mari, sa zic asa, care ar lua ceva timp sa fie implementate. Un proiect ar fi complexul sportiv si o padure urbana, unde sa avem stadion, aqua park, tot felul de alte locuri unde sa faci sport, piste de biciclete, terenuri de tenis, terenuri de fotbal. Alt proiect mare este ca, pe langa centrul de cercetare pe care o sa-l infiintam, sa avem un muzeu de stiinta pentru copii, a declarat Cosette Chichirau.

Gruparea USR - PLUS si-a retras candidaturiile pentru posturile de consilieri generali

Gruparea USR - PLUS si-a retras candidaturiile pentru posturile de consilieri generali, anunta surse.

VIDEO USR-PLUS a sesizat DNA si Politia dupa aparitia unui clip in care angajati ai Primariei falsifica semnaturi pentru candidaturile lui Florea si Firea

Alianta USR-PLUS a anuntat ca a sesizat Politia si DNA dupa ce ieri a aparut un filmulet in care angajati ai Primariei Sectorului 5 par ca falsifica semnaturi pentru candidaturile primarului Sectorului 5, Daniel Florea, si primarului general Gabriela Firea. Furtul =peseditul) este in firea lor!, a afirmat ieri Vlad Voiculescu.

Candidaturile USR-PLUS la Primaria Voluntari, fieful lui Pandele, au fost respinse Vlad Voiculescu: Ne opresc abuziv candidaturile

Candidaturile USR-PLUS pentru Primaria si Consiliul Local din Voluntari, fieful primarului Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, au fost respinse de Biroul Electoral de Circumscriptie, care a decis ca scrisul persoanei care a semnat declaratia din subsolul paginii cu semnaturi trebuie sa fie acelasi cu cel din fiecare caseta din lista respectiva in care au fost completate datele personale ale semnatarilor, anunta Vlad Voiculescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )