Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine sunt CASTIGATORII premiilor Oscar. Lista completa

B1 B1,
Cine sunt CASTIGATORII premiilor Oscar. Lista completa

Premiile Oscar 2019, cel mai asteptat eveniment din lumea cinematografiei, s-au incheiat. IMAGINI BOMBA CU MIHAELA RADULESCU iN PAT! A FOST PRINSA CU AMANTUL TINEREL! ERA GOALA PUSCA Green Book, in. continuă pe B1

Care sunt CASTIGATORII premiilor Oscar. Lista completa

Premiile Oscar 2019, cel mai asteptat eveniment din lumea cinematografiei, s-au incheiat. IMAGINI BOMBA CU MIHAELA RADULESCU iN PAT! A FOST PRINSA CU AMANTUL TINEREL! ERA GOALA PUSCA Green Book, in.

OSCAR 2019. Cine sunt castigatorii la casele de pariuri

Mai sunt doar doua zile pana la decernarea premilor Oscar, iar cea de-a 91 editie se anunta plina de surprize. Casele de pariuri s-au inghesuit sa isi anunte cotele.

OSCAR 2019 Green Book, cel mai bun lungmetraj, Rami Malek si Olivia Colman, cei mai buni actori / Lista completa a cstigatorilor

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, si-a desemnat castigatorii.

Oscar 2019: lista completa a castigatorilor de anul acesta

Oscar 2019, cel mai important eveniment din industria cinematografica a avut loc in urma cu cateva ore la Hollywood. Acestia sunt castigatorii. Pasionatii de cinematografie au asteptat cu interes decernarea premiilor Oscar 2019. Evenimentul organizat de Academia Americana de Film a avut numarul 91 si a premiat cei mai buni actori, regizori si productii care [] .

OSCAR 2019 Cstigatorii vor fi desemnati duminica noapte. Cine sunt marii favoriti

Gala de decernare a Premiilor Oscar 2019, aflata in acest an la cea de-a 91-a editie, isi va desemna castigatorii la 24 februarie 2019, la Dolby Theatre din Los Angeles. Lungmetrajele The Favourite, de Yorgos Lanthimos, si Roma, de Alfonso Cuaron, conduc, cu cate zece selectii, in topul nominalizarilor la Oscar 2019. Cate opt nominalizari au primit filmele A star Is Born si Vice, iar Black Panther, de la Marvel, are sapte selectii, inclusiv pentru cel mai bun lungmetraj.

Oscar 2019. Lista completa a castigatorilor

Lista completa a trofeelor atribuite in cadrul celor 24 de categorii de premii care au fost decernate la gala Oscar 2019. Premiile Oscar sunt atribuite in fiecare an pe baza voturilor exprimate de membrii Aca.

FOTO Serena Williams a facut senzatie pe covorul rosu de la Hollywood. Cum s-a imbracat americanca la decernarea premiilor Oscar si ce a spus pe scena

Serena Williams a fost una dintre vedetele invitate la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, care a avut loc azi noapte la Los Angeles.

Video Spectacolul Queen, care a inaugurat Gala de acordare a premiilor Oscar, a surprins audienta

Cea de-a 91-a editie a premiilor Oscar a fost deschisa intr-un mod controversat printr-un spectacol Queen. Noul solist al formatiei, Adam Lambert, fostul concurent American Idol, a interpretat cantecele We Will Rock You si We Are the Champions alaturi de membrii originali ai formatiei, informeaza The Guardian.

Castigatorii Oscar 2019: Lista completa

Green Book a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2019, cineastul mexican Alfonso Cuaron a castigat trofeul pentru cel mai bun regizor, iar drama biografica Bohemian Rhapsody si-a adjudecat cele mai multe statuete.

OSCAR 2019. Cine sunt favoritii celei de-a 91 editie a galei

Filmele Green Book si Roma, actorii Rami Malek si Christian Bale si actritele Olivia Colman si Glenn Close, care au castigat deja mai multe trofee in sezonul premiilor cinematografice 2018-2019,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )