Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine sunt cei 19 romani care vor juca roluri-cheie la Bruxelles in timpul presedintiei Consiliului Uniunii Europene

B1 B1,
Cine sunt cei 19 romani care vor juca roluri-cheie la Bruxelles in timpul presedintiei Consiliului Uniunii Europene

Reputata publicatie Politico Europe a facut un clasament al celor mai importanti 19 romani pe parcursul celor 6 luni de mandat a Romaniei la presedintia Consiliului Uniunii Europene in care va trebui sa. continuă pe B1

Presa europeana: Cine sunt cei 19 romani influenti la Bruxelles in timpul presedintiei romane a UE

Comisarul european Corina Cretu, ambasadorul Luminita Odobescu si eurodeputatii PNL Siegfried Muresan, Cristian Busoi, Marian-Jean Marinescu, si Adina Valean sunt printre cei 19 romani a caror activitate trebuie urmarita in aceste sase luni in care Romania va asigura presedintia rotativa a Consiliului UE, mandat preluat in premiera la 1 ianuarie. Topul, care nu include niciun eurodpeutat PSD, a fost realizat de publicatia Politico. eu.

Subiectele zilei: Harta abandonului scolar: n ce regiuni sunt cei mai multi tineri care au renuntat timpuriu la studii; Un romn, cel mai tnar angajat al Ministerului Economiei din Franta

Statul roman nu deconteaza diagnosticarea uneia dintre cele mai inspaimantatoare afectiuni! Cum se descurca un cuplu tanar cu o boala fara remediu! Familia Popa este una dintre cele 50 de familii. Ce cantitate de metale grele exista in fructele de mare din comert. Fructele de mare pot ascunde surprize neplacute pentru ca.

Cine sunt premiantii propagandei ruse n presa din Romnia

Site-ul in limba romana al platformei ruse de propaganda Sputnik a publicat, la sfarsitul anului trecut, un clasament al presei cu cei mai buni ziaristi si realizatori TV din Romania. Cine are onoarea laurilor propagandei ruse? Multi dintre sustinatorii masurilor PSD pe tema justitiei si impotriva luptei anticoruptie, oameni si medii ce promoveaza actiunile guvernului PSD, inclusiv persoane despre care, tot saptamana trecuta, Newsweek a scris ca ar fi fost platite direct de partidul de guvernare.

Business report: Top 10 previziuni economice pentru 2019; Fenomen ngrijorator pe piata muncii. Nu a putut fi stopat nici cu majorarea masiva a salariilor; Se dau bani de la 1 ianuarie! Cine sunt romnii care beneficiaza

Ce profituri au inregistrat bancile din Romania anul trecut. Sistemul bancar va avea in. Reguli mai dure pentru multinationale din 2019. De la 1 ianuarie 2019, toate statele membre vor.

Sunt un cuplu! Cine este tanara sexy cu care Alex Bodi s-a afisat la cumpana dintre ani!

Sunt un cuplu! Cine este tanara sexy cu care Alex Bodi s-a afisat la cumpana dintre ani! Fanii au luat foc si au sarit in apararea Biancai; Ea te-a iubit! Citeste mai mult.

HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU 2019 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor avea un an plin de incercari

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse ce zodii vor avea un an dificil in 2019, potrivit runelor. Taur Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )