Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine sunt cei 48 de procurori delegati vizati de OUG privind justitia. CSM a publicat lista completa

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 48 de procurori delegati vizati de OUG privind justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a CSM a hotarat, miercuri, incetarea delegarii pentru 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a OUG privind legile justitiei. Printre procurorii vizati se numara si Ionel Corbu, care instrumenta dosarul violentelor din 10 august, din Piata Victoriei. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei 48 de procurori vizati de OUG privind Justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a CSM a hotarat, miercuri, incetarea delegarii pentru 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a OUG privind legile justitiei. Activitatea procurorilor inceteaza deoarece nu indeplinesc conditiile de 10 ani de vechime.

Cine sunt mentorii noului show Provocarea starurilor de la TVR 1

Provocarea starurilor incepe din 27 octombrie. Interpretii Sanda Ladosi si Stefan Stan si compozitorul Mihai Alexandru ii vor indruma pe concurenti in competitia muzicalaProvocarea starurilor, pe care TVR 1 o lanseaza la finalul lunii octombrie. Show-ul va fi prezentat de Andreea Banica.

Cine sunt procurorii vizati de OUG privind Justitia. CSM a publicat lista completa

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat incetarea delegarii in cazul a 48 de procurori din cadrul Parchetului General, DIICOT si DNA, ca urmare a intrarii in vigoare a.

Primele efecte ale OUG pe legile justitiei. Tolo.ro: in plin interviu despre pedofili, unul dintre cei doi procurori specializati in agresiuni impotriva minorilor a plecat ca sa-si depuna dosarul de pensie

In Romania, pedofilii sau agresorii de copii sunt gasiti vinovati insa primesc pedepse cu suspendare, unul dintre principalele motive fiind acela ca in tara noastra exista doar un tribunal specializat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )