Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei cinci candidati la functia de procuror european din partea Romaniei

B1 B1,
Cine sunt cei cinci candidati la functia de procuror european din partea Romaniei

Cinci procurori si-au depus candidaturile pentru functia de procuror al Parchetului European din partea Romaniei. Viitorul procuror european va activa in subordinea procurorului-sef european, functie pentru care es. continuă pe B1

Cinci candidati la functia de procuror european din partea Romaniei. Doi fosti consilieri ai lui Kovesi si fostul sef DIICOT, pe lista

Ministerul Justitiei a publicat, vineri, lista procurorilor care si-au depus candidatura pentru functia de procuror al Parchetului European din partea Romaniei, intre acestia numarandu-se Marius Bulancea de la DNA, fost consilier al Laurei Codruta Kovesi, Daniel Horodniceanu, fost sef DIICOT si Catalin Borcoman, seful DIICOT Brasov. Viitorul procuror european va activa in subordinea procurorului-sef european, functie pentru care este considerata favotira Laura Codruta Kovesi.

Cine sunt cei cinci candidati la functia de procuror european din partea Romaniei

Cinci procurori si-au depus candidaturile pentru functia de procuror al Parchetului European din partea Romaniei. Viitorul procuror european va activa in subordinea procurorului-sef european, functie pentru care es.

Cinci candidati la functia de procuror european din partea Romaniei. Pe lista, fost consilier al lui Kovesi si un fost sef DIICOT

Ministerul Justitiei anunta lista candidatilor pentru functia de procuror european din partea Romaniei. Toti candidatii au fost selectati pentru sustinerea interviului in fata comisiei de selectie.

Cine sunt primii cinci candidati cu sansele cele mai mari la prezidentialele din Slovacia

Un avocat pe probleme de mediu, care este critic la adresa guvernului, un comisar european sustinut de catre partidul de la putere, un judecator de la Curtea Suprema si un lider neonazist se numara printre cei care candideaza pentru a-l inlocui pe presedintele Andrej Kiska in votul de sambata, potrivit AFP.

Cine sunt candidatii pentrupostul de procuror european din partea Romaniei

Cinci persoane si-au depus candidatura pentru a ocupa functia de procuror European din partea Romaniei, potrivit datelor prezentate, vineri, de Ministerul Justitiei. Pe lista este fostul procuror-sef al DIICOT Daniel Horodniceanu, dar si Marius Bulancea, procuror-sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

Ei sunt cei doi romani care l-ar fi ucis pe Florin, la Londra. Tinerii au fost arestati

Ei sunt cei doi romani care l-ar fi ucis pe Florin, la Londra. Tinerii au fost arestati. Citeste mai mult pespynews. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )