Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt cei doi astronauti care vor zbura spre Statia Spatiala Internationala in capsula Dragon de la SpaceX

B1 B1,
Cine sunt cei doi astronauti care vor zbura spre Statia Spatiala Internationala in capsula Dragon de la SpaceX

Pe data de 27 mai este programata o misiune istorica pentru SUA, o colaborare intre SpaceX, companie detinuta de Elon Musk, si NASA. Este vorba despre prima lansare de naveta cu astronauti spre Statia. continuă pe B1

FOTO Cine sunt cei 20 de fotografi care promoveaza rafinamentul si eleganta baletului. Lista intocmita de o celebra publicatie de profil

O revista dedicata promovarii baletului a intocmit o lista cu 20 de fotografi romani recomandati pentru talentul cu care reusesc sa scoata in evidenta rafinamentul, eleganta si frumusetea lumii acestui dans clasic.

Sinteza zilei. Exclusiv: Masurile care vor intra in vigoare la 1 iunie

Guvernul a pregatit noi masuri care vor intra in vigoare de pe 1 iunie.

PREMIERUL ORBAN: Procentul cu care vor creste pensiile va depinde de starea economiei

Guvernul va vedea care este motivatia Curtii Constitutionale si va reveni cu o modificare legislativa in ceea ce priveste pensiile speciale Pensiile vor creste, dar procentul cu care vor fi majorate va depinde de starea economiei, a spus, ieri, intr-o emisiune TV, premierul ludovic Orban.

Toti cei care vor pensie trebuie sa stie asta. Cine controleaza banii a 7 milioane de romani?

Pensia e un subiect sensibil pentru toti oamenii, in special pentru cei care isi pun sperantele ca vor avea bani dupa ce se retrag din campul muncii. in prezent, circa 7 milioane de romani.

Copiii nostri. Cine sunt ei?

O vorba de duh din alte vremuri) spunea ca sunt doua categorii de profesori: cei care isi iubesc materia si cei care-si iubesc elevii. Ultima parte a afirmatiei trebuie luata fara conotatii ambigue!) Ceea ce vrea sa spuna aceasta formula lapidara e faptul ca profesorul isi poate face meseria fie din punctul de vedere al disciplinei sale care e dincolo de contextul concret in care se afla), fie din cel al elevilor din fata sa care sunt dincoace de cunostintele pe care el le ofera).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )