Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine sunt cei doi blatisti din PNL care sunt mana in mana cu Gabriela Firea

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei doi blatisti din PNL care sunt mana in mana cu Gabriela Firea

Presedintele PNL Sector 6 Ciprian Ciucu a dezvaluit pe Facebook ca exista doi liberali din Consiliul General al Capitalei care sunt mana in mana cu Firea si voteaza proiectele acesteia. Potrivit unor surse Adevarul, cei doi sunt Hazem Kansou si Cristian Olteanu, criticati in interior ca au facut blat cu PSD. in ultimele saptamani cei doi au criticat in repetate randuri guvernarea Orban, mai sustin sursele citate. continuă pe Adevărul

Abi Talent si Selly, umiliti la TV! Cine sunt cei doi pusti care i-au atacat fara mila

Dupa scandalul din lumea muzicii dintre Abi Talent si Alex Velea care a impartit fanii trap-ului in doua categorii, obligandu-i sa aleaga, admiratorii mai mici ai genului au prins curaj si sar la atac. Plini de furie impotriva lui Abi Talent, rezonand astfel cu Velea, si Selly, doi tineri au pasit pe scena Romanii au .

Cristi Borcea, gest emotionant pentru Valentina Pelinel. Cat de romantici sunt cei doi

Valentina Pelinel este de-a dreptul adorata de catre sotul ei. Din momentul in care a revazut libertatea si a iesit din inchisoare in urma cu cateva luni, afaceristul parca o tine in palme pe mama copiilor sai. Cum se pregatesc amorezii de Ziua indragostitilor? Cristi Borcea, gest emotionant pentru Valentina Pelinel Cristi Borcea si Valentina .

Din nou probleme intre Culita Sterp si Carmen de la Salciua? De la ce ar fi reinceput discutiile intre cei doi

Relatia dintre Ciulita Sterp si Carmen de Salciua are din nou contraverse. Artista este nemultumita de gesturile pe care fostul ei sot le-a facut. Ce probleme au reinceput de curand intre ei? Din nou probleme intre Culita Sterp si Carmen de la Salciua? in urma unui divort scandalos dintre Carmen de la Salciua si Culita .

Cosmarul trait de doi parinti din Targu Mures, care si-au dus fetita la urgenta: Ni s-a spus ca sotia trebuie sa astepte pe scaun 24 de ore pentru ca nu sunt paturi

Un adevarat cosmar au trait doi parinti din Targu Mures, care si-au dus fetita la urgenta. Pentru ca nu erau paturi, li s-a spus ca mama va trebui sa astepte 24 de ore pe un scaun pentru ca micuta sa poata sa-si primeasca tratamentul.

Momente de groaza pentru o mama si doi copii din Brasov: Mascatii au descins la adresa gresita, in cautarea unui suspect de infractiuni informatice (VIDEO)

O mama si doi copii din Brasov au trecut prin momente de groaza dupa ce s-au trezit cu mascatii in casa, relateaza B1 TV. Fortele de ordine cautau o persoana suspectata de infractiuni informatice,.

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini, a primit prima proteza. Mesajul emotionant pe care il transmite binefacatorului sau principal

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

Mihai Gadea, veste uriasa despre Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

Revolta de la Ditrau continua: Petitie a peste 1.800 de locuitori, in frunte cu preotul din comuna, care cer patronilor brutariei sa nu angajeze straini si sa le prezinte actele medicale ale muncitorilor din Sri Lanka

O petitie cu peste 1. 800 de semnaturi a fost depusa marti la primaria localitatii Ditrau. Localnicii cer patronilor brutariei sa nu angajeze forta de munca straina si sa prezinte actele privind calificarea profesionala a primilor doi angajati din Sri Lanka, dar si documentele medicale ale acestora. in fruntea localnicilor semnatari ai petitiei se afla si de aceasta data preotul capelan romano-catolic din comuna. VIDEO Un al treilea muncitor din Sri Lanka a ajuns la brutaria din Ditrau.

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

S-a demonstrat stiintific: Cei mai necivilizati soferii sunt cei de BMW sau Audi!

Vesti proaste pentru soferii de BMW sau Audi mai ales dupa mediatizarea incidentelor din trafic din ultima perioada. Aparatorii vatmanilor sau a soferilor de autobuz in incidentele care implicau soferii de BMW.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )