Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine sunt cei opt militari raniti in atentatul din Afganistan

Antena3 Antena3,
Cine sunt cei opt militari raniti in atentatul din Afganistan

Militarii din Batalionul 30 Protectia Fortei Vulturii Carpatilor din Campulung Muscel raniti in atentatul cu masina-capcana produs luni in Afganistan se afla in stare stabila, fiind in afara oricarui pe. continuă pe Antena3

Mihai Fifor: Cei opt militari raniti in Afganistan sunt in afara oricarui pericol

Mihai Fifor, ministrul Apararii, a anuntat ca cei opt militari raniti luni in Afganistan in explozia unei masini-capcana sunt in afara oricarui pericol. De asemenea, ministrul a precizat ca soldatii.

Cine sunt militarii romani raniti in atacul din Afganistan: Care este starea celor opt soldati

Ministerul Apararii Nationale a facut publice numele celor opt militari romani care au fost raniti luni intr-un atentat terorist comis in Afganistan. Acestia au intre 34 si 43 de ani, fac parte din.

UPDATE Opt militari romni, raniti n Afganistan / Convoiul n care erau a fost tinta unui autovehicul capcana / Fifor: Ei sunt acum n afara oricarui pericol

Opt militari din Batalionului 30 Protectia Fortei Vulturii Carpatilor din Campulung Muscel au fost raniti luni, 30 aprilie, in Afganistan, in jurul orei 9. 00 ora Romaniei), in timpul unei misiuni in zona de responsabilitate, fiind tinta unui autovehicul capcana VBIED - Vehicle-Borne Improvised Explosive Device), anunta MApN. in acelasi atac au fost ucisi 11 copii, iar mai multe persoane au fost ranite. 35 Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a precizat ca cei opt sunt in afara oricarui pericol si primesc ingrijiri medicale in Kandahar.

Klaus Iohannis, reactie la atentatul din Afganistan: Am aflat astazi cu profunda durere...

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis un mesaj, in urma atentatului din Afganistan, soldat cu numerosi morti si raniti, printre care si opt militari romani prin care si-a exprimat profunda.

Opt militari romani au fost raniti in Afganistan in explozia unei masini-capcana

Opt militari romani au fost, luni, raniti intr-un atentat petrecut in Afganistan. Stire in curs de actualizare .

Liviu Dragnea, despre militari raniti in Afganistan: Curajul lor ne aduce aminte cu ce pret se apara libertatea

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a transmis luni un mesaj, dupa ce opt militari romani au fost raniti in Afganistan, subliniind ca prin curajul de care au dat dovada, acestia au aratat inca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )