Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine sunt cei opt politicieni care candideaza pentru functia de primar la Resita

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei opt politicieni care candideaza pentru functia de primar la Resita

Duminica, 27 septembrie, au loc alegerile locale din Romania. La Resita, pentru functia de primar s-au inscris opt candidati. continuă pe Adevărul

Presedintele CJ Timis a fost depistat pozitiv cu Covid-19. El candideaza pentru un nou mandat

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, care candideaza pentru un nou mandat, a fost depistat cu COVID-19. Acesta sustine ca a respectat toate masurile si nu stie de unde a luat virusul, transmite Mediafax.

Cine sunt oamenii cu care Klaus Iohannis da mana in multime, de fapt! Nu, nu sunt oameni de rand

Serviciul de Paza si Protectie este dintre cele mai importante structuri de stat din Romania. Ofiterii din cadrul Serviciului au misiunea de a-i proteja pe presedinti si demnitari chiar cu pretul vietii. Ei sunt si cei care cunosc cele mai ascunse secrete ale celor pe care ii protejeaza, dar, de mai bine de 30 de .

Ai crede ca Lionel Messi sau Ronaldo sunt cei mai bogati fotbalisti din lume, dar nu! Surpriza de pe locul 1 vine de la un alt jucator

Multi ar crede ca topul celor mai bogati fotbalisti din lume ii are pe primul loc pe unul din doi cei mai iubiti fotbalisti Lionel Messi sau Ronaldo. Dar nu este asa! Alt sportiv le-a luat fata unora din cei mai vizuali din breasla. Cine se afla pe primul loc? Are doar 21 de .

Cine castiga Ferma 2020? Concurentii care au sansa cea mai mare la victoria finala in acest an

Pe data de 8 septembrie 2020, a debutat noul sezon al emisiunii Ferma. Oraseni vs Sateni, de la Pro TV. Concurentii sunt pusi la provocari fara pereche, iar la 20 km de capitala au loc filmarile. Care sunt concurentii Ferma 2020, care au cele mai mari sanse de castig in acest an? Emisiunea este difuzata .

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei zece candidati pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad

Alegerile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad aduce la start zece candidati. Actualul presedinte si doi deputati sunt printre candidati.

Alegeri locale 2020. Cine sunt cei 17 candidati pentru Primaria Constanta

La alegerile locale care se desfasoara duminica, 27 septembrie, 17 candidati aspira la fotoliul de primar al orasului Constanta.

Care sunt judetele fruntase in care s-a votat la alegerile locale

Alegeri locale 2020. Romanii cei mai harnici care deja au votat in prima ora a diminetii sunt din Teleorman, Olt, Giurgiu, Calarasi si Ilfov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )