Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cine sunt cei 7 parlamentari care pacalesc statul pentru 1.000 de euro lunar. Cum iau banii

Playtech Playtech,
Cine sunt cei 7 parlamentari care pacalesc statul pentru 1.000 de euro lunar. Cum iau banii

Ne apropiem de Alegerile Parlamentare si, dupa jocul politic, au inceput sa apara informatii compromitatoare. Multe dintre ele au legatura cu actualii deputati, altele cu viitori, posibili, reprezentati in cele doua camere ale Parlamentului. Deputatul USR, Claudiu Nasui a decis sa dezvaluie lista cu deputatii care incaseaza si alte sume, in afara de cele oficiale. continuă pe Playtech

Hapsanii. Cine sunt cei 7 parlamentari care pacalesc statul pentru a incasa lunar inca 1.000 de euro pe langa leafa

Deputatul USR Claudiu Nasui dezvaluie ca sunt nu mai putin de 7 parlamentari de Bucuresti si Ilfov care au apelat la un tertip administrativ pentru a mai stoarce niste bani: si-au trecut domiciliu oficial in alt judet pentru a incasa inca 4. 800 de lei net pe luna de la stat ca diurna de cazare. Sunt 5 alesi de la PSD, unul de la PNL si unul de la Pro Romania.

Digi24: EXCLUSIV Ziua decisiva pentru scandalurile din PNL. Cine sunt cei care asteapta aprobarea pentru locul norocos pe listele pentru 6 decembrie

Este fierbere mare in mai multe organizatii PNL din tara. Astazi are loc sedinta conducerii PNL in care premierul Ludovic Orban va decide cine sunt norocosii castigatori ai unui loc eligibil pe listele pentru alegerile din 6 decembrie. Nu este usor sa obtii un loc eligibil, mai ales cand faci parte din aceeasi circumscriptie cu ministrii, au declarat surse liberale pentru Digi24. ro.

Simulare electorala: Cine sunt viitorii parlamentari PNL

Ultimele zile de finalizare a listelor de candidaturi ce vor fi depuse de partide pentru alegerile p.

Ludovic Orban, despre angajarile neasteptate din spitale. Cine sunt tinerii care vor avea grija de pacientii cu COVID-19: Avem nevoie de ei ca de aer

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. in contextul pandemiei de COVID-19 si al lipsei enorme de personal, Ludovic Orban a transmis astazi una dintre solutiile cele mai pertinente pentru a face rost de medici care sa ingrijeasca pacientii infectati cu noul coronavirus. Acesta a subliniat ca sistemul sanitar nu duce lipsa de aparate, .

Familia lui Mirel Radoi. Cine este femeia langa care antrenorul sta de peste 18 ani

Mirel Matei Radoi, pe numele intreg, s-a nascut pe data de 22 martie 1981, la Drobeta-Turnu Severin. A fost jucator in echipa de fotbal a Romaniei. Cea mai mare parte a carierei sale si-a petrecut-o la FC Steaua Bucuresti. in momentul de fata se ocupa de antrenamentele echipei nationale de fotbal a Romaniei. Familia lui .

Cine sunt cei 13 candidati PNL din Olt pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Cei 13 candidati PNL din Olt, validati in Biroul Politic National, si-au depus astazi dosarele de candidatura la Biroul Electoral Judetean Olt, PNL fiind a treia formatiune care isi inscrie in cursa competitorii.

Adversarul de temut pe care Ianis Hagi il va infrunta joi. Cine e fotbalistul de care Rangers se teme

Glasgow Rangers are un start excelent de sezon, incununat cu victoria din weekend, contra rivalei Cetic. A fost 2-0 in Old Firm Derby, dupa o dubla reusita de Goldson. Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve, dar este asteptat sa revina ca titular in partida urmatoare. Joi, Rangers va juca pe terenul celor .

5 semne ca stai langa un vampir energetic. Acestia sunt oamenii de care trebuie sa te feresti

Poate ca ati auzit de vampirii emtionali sau energetici. Acestia nu fac altceva decat sa va fure toata energia, sa va spuna ca nu meritati ori sa va scoata in evidenta toate slabiciunile. 5 semne ca stai langa un vampir energetic Anumiti oameni cu care intrati in contact pot sa-si lase o amprenta nesemnificativa ori, .

Ingredientul secret care se pune pentru cele mai bune muraturi asortate la borcan. Trebuie sa faci asta la iarna

Acum e sezonul in care te poti bucura de preparatele pe care le-ai pus in septembrie in camara. Totusi, daca n-ai reusit nici pana acum sa-ti alimentezi dulapurile, exista o solutie! Iata reteta pentru cele mai rapide muraturi! Reteta pentru muraturi asortate: ingrediente si mod de preparare De obicei, gospodinele alimenteaza camara la finalul sezonului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2618 seconds )