Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine sunt cei patru gorjeni care au obligat minore sa se prostitueze in Viena

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei patru gorjeni care au obligat minore sa se prostitueze in Viena

Patru gorjeni au fost retinut, ieri, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) Gorj sub acuzatiile de trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Suspectii au fost prezentati Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Franta. Cine sunt cei patru caricaturisti de la Charlie Hebdo ucisi in atacul de la Paris

In atentatul terorist din Franta, patru caricaturisti ai revistei satirice Charlie Hebdo se numara printre cei 12 morti. Charlie Hebdo este o publicatie cunoscuta in toata lumea dupa publicarea unor controversate caricaturi ale profetului Mahomed, un simbol religios in lumea musulmana. Nu se stie cu siguranta pretextul acestui atentat terorist, dar acele caricaturi par sa fi fost principalul motiv.

Marius Tudose, noul presedinte al CSM. Bogdan Gabor, vicepresedinte. Cine sunt cei doi si ce programe au

Judecatorul Marius Tudose este noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturi, iar Bogdan Gabor a fos ales in functia de vicepresedinte al CSM.

VIDEO. Marius Tudose, noul presedinte al CSM. Bogdan Gabor, vicepresedinte. Cine sunt cei doi si ce programe au

Judecatorul Marius Tudose este noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturi, iar Bogdan Gabor a fos ales in functia de vicepresedinte al CSM.

Doar doi dintre cei patru suspecti de proxenetism si trafic de persoane au fost arestati preventiv

Tribunalul Gorj a dispus, ieri, arestarea a doi dintre cei patru suspecti retinuti de DIICOT sub acuzatiile de proxenetism si trafic de persoane si minori.

Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis

Senatorul independent Valer Marian fost membru PSD pana in mai 2013) ne-a trimis o declaratie politica, avand titlul Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis. Documentul contine o scrisoare deschisa adresata sefului statului. Va prezentam mai jos, integral, materialul primit de redactie.

Minore obligate sa se prostitueze in Viena. Patru gorjeni au fost retinuti

Mai multe minore si tinere au fost obligate sa se prostitueze in Viena de catre membrii unei grupari care se ocupa cu traficul de persoane si prostitutia. Victimele au fost transportate in Austria sub pretextul gasirii unui loc de munca.

Rolls-Royce a avut anul terecut cele mai mari vanzari din istoria sa. Cine sunt cei care au cumparat autovehiculele de lux

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a avut anul trecut cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei, 2014 fiind al cincilea an consecutiv in care Rolls-Royce a realizat vanzari-record.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )