Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine sunt cei trei jurati din noul sezon Bravo, ai Stil! Celebrities de la Kanal D. Surpriza pentru fanii emisiunii

Playtech Playtech,
Cine sunt cei trei jurati din noul sezon Bravo, ai Stil! Celebrities de la Kanal D. Surpriza pentru fanii emisiunii

Bravo, ai Stil! Celebrities aduce noi surprize fanilor celui mai iubit show cu si despre moda. Daca Ilinca Vandici ramane la carma emisiunii, cine va sta la pupitrul juriului? Cine sunt cei trei jurati din nou sezon Bravo, ai Stil! Celebrities? Asteptarea a luat final! Dupa ce luni bune fanii emisiunii de moda au asteptat . continuă pe Playtech

Cei de la Antena 1 au facut totul public din greseala. Cine sunt cei trei concurenti Chefi la Cutite care se lupta pentru premiu in marea finala

Producatorii show-ului culinar Chefi cu Cutite au dezvaluit finalistii fara sa vrea. Ce greseala au facut? Iata cum s-au dat de gol acestia si cine sunt cei trei care se lupta pentru marele premiu? Finalistii de la Chefi la Cutite, dezvaluiti din greseala de Antena 1 Producatorii emisiunii Chefi la Cutite au dezvaluit din greseala .

Te Cunosc de Undeva, marea finala, la Antena 1: cine sunt cei 4 finalisti din aceasta seara

Ultimul sezon al uneia din cele mai indragite emisiunii de pe postul de televiziune Antena 1 a auns la final! Astfel, editia cu numarul 14 si-a desemnat finalistii. Cine sunt acestia? Te Cunosc de Undeva este versiunea romaneasca a reality show-ului Your Face Sounds Familiar in care vedetele imita cantereti celebri, pe care toata lumea .

Cine sunt finalistii Vocea Romaniei si interpretarile care au cucerit publicul

Telespectatorii au decis vineri seara cine sunt cei patru finalisti ai celui de-al noualea sezon Vocea Romaniei.

Cine sunt cei cinci investitori de top care intra in show-ul Imperiul Leilor de la Pro TV FOTO

Investitorii sunt pregatiti sa finanteze cele mai bune, creative si bine documentate idei de afaceri din Imperiul Leilor, noua emisiune cu antreprenori de la ProTV.

Decizii in dosarul Colectiv: Cei trei patroni ai clubului, condamnati la 11 ani si 8 luni de inchisoare

Tribunalul Bucuresti a decis luni condamnarea celor trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu - la cate 11 ani si 8 luni inchisoare in dosarul privind tragedia in urma careia au decedat 64 de persoane.

Un grup norvegian preia jumatate din firma romaneasca SmartBill. Cei trei fondatori pastreaza controlul startup-ului

Grupul norvegian Visma, evaluat la peste 8 miliarde de euro, intra in actionariatul SmartBill, firma romaneasca de facturare si gestiune, preluand jumatate din companie. Fondatorii, Ioana Hasan, Radu Hasan si Mircea Capatina, pastreaza controlul, ocupandu-se in continuare de dezvoltarea afacerii.

STUDIU: Cei mai statornici angajati sunt cei din generatia Millenials

Perioada medie petrecuta de angajati intr-o companie este de patru ani iar cei mai statornici sunt angajatii din generatia Y sau Millenials nascuti intre 1977-1994), care de altfel reprezinta majoritatea angajatilor peste 60%) din cadrul companiilor analizate intr-un studiu PwC, potrivit Agerpres.

Perioada medie petrecuta de angajati intr-o companie este de 4 ani. Cei mai statornici sunt cei din generatia Y sau Millenials (nascuti intre 19771994)

Rata plecarilor din initiativa angajatilor a fost de 18,7% in acest an, in crestere cu circa 5 puncte procentuale fata de 2017, potrivit studiului de analiza a eficientei capitalului uman, PwC Saratoga 2019. O tendinta similara, dar nu de aceeasi amploare, se observa in cazul incetarii contractelor, in crestere cu peste 4 puncte procentuale fata de acum doi ani, pana la aproape 25% precum si al concedierilor, cu circa un punct procentual, pana la 4,3%.

Afla care sunt cei mai creativi oameni de afaceri din istorie

Plini de idei, pasionati, ambitiosi si dispusi sa isi asume riscuri - acestea sunt caracteristicile celor care au revolutionat lumea prin inventiile lor. Bineinteles, s-au bucurat de celebritate, dar si de mari satisfactii financiare. Succesul n-a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )