Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cine sunt finalistii Te cunosc de undeva si care au fost cele mai bune transformari ale vedetelor VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt finalistii Te cunosc de undeva si care au fost cele mai bune transformari ale vedetelor VIDEO

In editia de sambata seara au fost alesi finalistii sezonului 14 Te cunosc de undeva!, printre acestia numarandu-se Monica Anghel si Cezar Ouatu. continuă pe Adevărul

Care au fost cele mai serioase cutremure din Romania ultimelor doua secole

Principala sursa majora a seismelor este zona epicentrala Vrancea. Aici se produc seisme la adancimi de la 60 la 180 de kilometri, ce se resimt pe arii intinse.

Au primit interdictie pe stadion dupa ce si-au aratat trupul gol pe teren. Cine sunt cele trei modele superbe

Trei modele au primit interdictie pe viata pe stadion, dupa ce si-au aratat trupurile goale pe teren, la un meci de baseball din Statele Unite ale Americii. Chiar daca fanii prezenti in tribuna au fost in delir cand le-au vazut pe tinere, oficialii din sportul american nu le-au iertat. Trei modele au primit interdictie pe .

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

Vocea Romaniei, galele LIVE. Cine sunt concurentii care merg mai departe, in echipele Smiley, Tudor Chirila, Horia Brenciu si Irina Rimes

Prima semifinala de la Vocea Romaniei a facut trierea in randul concurentilor! Daca inceputul serii i-a gasit pe cei 12 pe marea scena, finalul i-a prins doar pe cei care au reusit sa ajunga la inimile oamenilor si care i-au convins de faptul ca pot pune mana pe doritul trofeu. Care sunt cei care au .

Marile minciuni care au otravit Revolutia Romana. Care au fost cele mai grave manipulari

Dupa fuga dictatorilor de pe 22 decembrie, Revolutia Romana avea sa produca si mai multi morti, si mai mult haos si panica. Psihoza a fost intretinuta, in mare masura, de o serie de dezinformari care au fost transmise inclusiv prin intermediul Televiziunii Romane.

Noroc URIAS la bani in decembrie 2019: Mihai Voropchievici dezvaluie cine sunt BANCHERII zodiacului!

Veste buna pentru nativii acestor zodii care vor avea in mod special noroc la bani in luna decembrie. Mihai Voropchievici a dezvaluit, in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse de la Antena 3, care sunt.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )