Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine sunt finalistii de la Exatlon: Anuntul a fost facut

B1 B1,
Cine sunt finalistii de la Exatlon: Anuntul a fost facut

Exatlon a ajuns in ultima etapa, in editia de marti stabilindu-se cei doi finalisti ai competitiei. Este vorba despre faimosul Vladimir Draghia si razboinicul Ionut Sugacevschi. Cei care nu. continuă pe B1

Cine sunt semifinalistii de la Exatlon: Eliminare-surpriza inainte de etapa finala a concursului

Competitia Exatlon a intrat pe ultima suta de metri. in cateva zile concursul se va inchiea iar in semifinale au ramas patru atleti, trei razboinici si un singur faimos. Vladimir Draghia,.

Rasturnare de situatie: A fost facut public numele adevaratului castigator Exatlon Romania!

Competitia Exatlon Romania se afla pe ultima suta de metri, iar numele castigatorului va fi dezvaluit in curand, insa publicul are un cuvant de spus in desemnarea castigatorului. Astfel, potrivit.

Politic show:Salvati pensiile private: de ce este periculos sa amputezi un sistem care investeste n economia romneasca; Gelozie constitutionala; Cine sunt protectorii noului avocat al Romniei la Curtea de Justitie a UE. Lider PSD: E un baiat extraordinar

Sistemul Cooperarii Nationale in Ardeal: cum i-a cucerit Fidesz pe maghiarii din Transilvania. Ce inseamna afirmatia frecvent vehiculata ca maghiarimea din Transilvania ar fi ajuns sub influenta guvernului. Primul politician care anunta ca depune plangere penala daca Guvernul nationalizeaza Pilonul II de pensii. Florin Citu a afirmat, luni, ca daca Guvernul decide.

Demisie in PSD. Anuntul a fost facut in plenul Camerei Deputatilor

Deputatul PSD Marilena-Emilia Meirosu si-a anuntat, marti, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din grupul parlamentar social-democrat. Aceasta a spus ca paraseste grupul social-democrat si devine deputat.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Celebra handbalista Cristina Neagu...

Cristina Neagu a declarat, dupa cele doua meciuri din Final Four-ul de la Budapesta, ca a fost deranjata de criticile primite dupa infrangerea cu Gyor 20-26). Am auzit ca am avut un sezon slab. Dupa meciul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )