Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cine sunt finalistii show-ului Vocea Romaniei

România Liberă România Liberă,
Cine sunt finalistii show-ului Vocea Romaniei

Michel Kotcha, Tobi Ibitoye, Cristina Balan si Tomi Weissbuch sunt finalistii din acest an ai show-ului Vocea Romaniei. continuă pe România Liberă

Cine sunt finalistii de la Vocea Romaniei. in premiera, un antrenor nu va avea niciun concurent in ultimul act

Finalisti Vocea Romaniei. Telespectatorii Pro TV au ales finalistii celui de-al saselea sezon al show-ului Vocea Romaniei. Astfel, patru dintre concurenti sunt doar la un pas de ravnitul trofeu si premiul cel mare, in valoare de 100. 000 de euro. Editia a fost una plina de surprize, deciziile publicului fiind, in unele cazuri,neasteptate.

Cine sunt finalistii de la Vocea Romaniei LIVE TEXT

Finalisti Vocea Romaniei. Vocea Romaniei isi alege in aceasta seara finalistii, in etapa duelurilor incrucisate. Cei opt semifinalisti vor incerca sa convinga telespectatorii ca merita sa faca inca un pas catre ravnitul trofeu si premiul cel mare, in valoare de 100. 000 de euro. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului si pentru a afla numele celor patru finalisti.

Noi secretari de stat la Ministerul Energiei si Ministerul Finantelor, dar si un nou consilier de stat la Cancelaria prim-ministrului. Cine sunt noii demnitari

Ministerul Energiei are doi noi secretari de stat, potrivit unor decizii semnate de premierul Dacian Ciolos, publicate vineri in Monitorul Oficial. Unul dintre ei a lucrat patru ani pe functii de conducere la OMV si OMV Petrom. Premierul a mai semnat si decizia de numire a unui secretar de stat la Ministerul Finantelor. In plus, a fost numit un consilier de stat in cadrul Cancelariei prim-ministrului, iar un secretar general ajunct al Ministerului de Interne a fost numit temporar secretar general la acelasi minister. Vezi cine sunt noii demnitari din Cabinetul Ciolos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )