Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine sunt juratii din noul sezon Romanii au Talent, care va incepe vineri pe Pro TV

Playtech Playtech,
Cine sunt juratii din noul sezon Romanii au Talent, care va incepe vineri pe Pro TV

Romanii au Talent, unul din cele mai asteptate show-uri de talente din Romania va debuta saptamana aceasta la PRO TV cu sezonul numarul 10. Fanii sunt in delir si se declara nerabdatori cu privire la debutul noului sezon, care se anunta a fi unul plin de surprize. Care sunt juratii din noua emisiune Romanii au . continuă pe Playtech

PRO TV si Antena 1 joaca dur, in noul sezon. Cu ce vedete au semnat cele doua posturi, in lupta pentru audienta

Cele doua posturi de televiziune concurente au pregatit noutati pentru telespectatori, odata cu apropierea primaverii. PRO TV si Antena 1 joaca dur si in noul sezon, dupa ce au semnat cu vedete pe care romanii nu se asteaptau sa le vada inapoi pe micul ecran atat de curand. Show-urile care au debutat deja inca primele .

Cand incepe noul sezon Gospodar fara pereche. Ce a anuntat acum PROTV despre emisiunea prezentata de Geanina Ilies

Emisiunea de pe PROTV a trecut prin cateva schimbari majore, pana la aparitia celui mai nou sezon. Noua editie Gospodar fara pereche va debuta de curand, pe postul de televiziune, si o va avea pe Geanina Ilies in rolul de prezentatoare. Reality show-ul e unul foarte indragit de romani si revine alaturi de alte productii .

Cine este Remus Pricopie, noul posibil premier al Romaniei. Ce legatura are propunerea PSD cu George Soros

PSD si Pro Romania au o propunere comuna pentru Cotroceni, in persoana lui Remus Pricopie. Cele doua formatiuni politice il vor propune prim-ministru al Romaniei pe fostul ministru al Educatiei in Guvernul Ponta. Cine este Remus Pricopie, noul posibil premier al Romaniei Este rectorul SNPA, un pro-european si pro-american convins. A fost ministru al Educatiei .

Cine sunt noile concurente de la Survivor. Cum au fost primite in Republica Dominicana

In ultima editie Survivor Romania, si-au facut aparitia doua noi concurente. Cum au fost ele primite in Republica Dominicana? Ce calitatii dobandesc si care sunt avantajele lor pe parcursul emisiunii? Cine sunt noile concurente de la Survivor? in ultimul episod survivor Romania, luni seara, si-au facut aparitia doua noi concurente, o razboinica si o faimoasa.

Cand incepe noul sezon Gospodar fara pereche de la Pro TV: O sa avem parte de adevarate povesti de dragoste

Reality show-ul Gospodar fara pereche, prezentat de Geanina Ilies,cea care a inlocuit-o pe Anamaria Prodan la carma emisiunii, revine la Pro TV cu un nou sezon.

Cand incepe noul sezon iUmor: show-ul are o noua zi de difuzare

Antena 1 a dezvaluit ca al optulea sezon al show-ului iUmor va reveni pe micile ecrane pe 22 februarie si va avea, astfel, o noua zi de difuzare.

Caru cu vedete: Anahi, cunoscuta din serialul Rebelde, a devenit mama a doua oara; Cine este Michael Polansky, noul iubit al lui Lady Gaga

Meghan Markle se reintoarce pe platourile de filmare? Meghan Markle face ce face si reuseste sa atraga tot mai multe antipatii. Acum, fosta Ducesa de Sussex este. Cristina Rus a nascut in mare secret. Vedeta a devenit mama pentru a treia oara. Dupa ce a disparut din lumina reflectoarelor, fosta jumatate a trupei Blondy s-a.

Melescanu, asteptat sa demisioneze de la sefia Senatului. Cine sunt posibilii inlocuitori

Se duc batalii pe toate fronturile pe scena politica. Liberalii incearca din nou sa preia de la PSD sefia Senatului.

35 de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor

CFR Calatori anunta ca 35 de trenuri care circula in sudul si sud-estul tarii sunt anulate joi dimineata din cauza ninsorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )