Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cine sunt marii perdanti de la nominalizarile Oscar 2016 FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt marii perdanti de la nominalizarile Oscar 2016 FOTO VIDEO

Nominalizarile Oscar 2016 au rezervat si o serie de surprize in ceea ce priveste lipsa unor actori la categoriile importante, precum si a unor filme care, in opinia presei de peste Ocean si a internautilor, ar fi trebui sa fie pe lista finala. Aici se inscriu nume precum Idris Elba, Michael B. Jordan, Quentin Tarantino, Steven Spielberg, Star Wars: Trezirea Fortei, Carol si Straight Outta Compton. continuă pe Adevărul

Nominalizarile Oscar 2016

Nominalizarile Oscar 2016 au fost anuntate. The Big Short, Bridge of Spies, Brooklyn, Mad Max: Fury Road, The Martian, The Revenant, Room si Spotlight au sanse ca castige premiul Cel mai bun film. Iata lista completa a nominalizatilor.

Nominalizarile Oscar 2016: cine sunt favoritii acestui an

Joi, 14 ianuarie, a fost anuntata lista completa a nominalizarilor pentru cea de-a 88-a editia a premiilor Oscar. Lungmetrajul Birdman a fost marele invingator la gala premiilor Oscar de anul trecut, intr-o ceremonie intens politizata, in cadrul careia pelicula regizata de Alejandro Gonzalez Inarritu a castigat patru trofee, inclusiv la categoriile cel mai bun film si [].

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

Nominalizarile pentru Oscar 2016. Lungmetrajul Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar, favorit la categoria cel mai bun film intr-o limba straina

Adam McKay, George Miller, Alejandro Gonzalez Inarritu, Lenny Abrahamson si Tom McCarthy au fost nominalizati la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar, la categoria cea mai buna regie, potrivit site-ului oficial al evenimentului, citat de Mediafax.

Oscar 2016: Actorii de culoare nu au fost inclusi pe lista nominalizarilor. Pentru al doilea an consecutiv

Nominalizarile la premiul Oscar din acest an au adus si o surpriza neplacuta. Pentru al doilea an consecutiv, niciun actor de culoare nu se afla pe lista.

Dosarele de la DNA care dinamiteaza toate partidele. Cine sunt politicienii de la cel mai inalt nivel care tremura

Sorin Frunzaverde, omul care a dat peste cap toate calculele politice la inceputul lui 2012 prin trecerea de la PDL la PNL, a fost condamnat, vineri, la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru ca si-ar fi exercitat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )