Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine sunt membrii echipajului SMURD care au pierit in accidentul din Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Cine sunt membrii echipajului SMURD care au pierit in accidentul din Republica Moldova

Toti cei patru membri ai echipajului au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova. Elicopterul care s-a prabusit apartine de Inspectoratul pentru. continuă pe Antena3

Cine sunt membrii echipajului SMURD Iasi care au murit in elicopterul prabusit in Republica Moldova. Doctorita lucra de un an si jumatate la SMURD si avea un copil

Medicul de urgenta Mihaela Dumea si asistentul Gabi Sandu, ambii din cadrul SMURD Iasi, sunt doua dintre cele patru persoane care au decedat joi, 2 iunie, in urma prabusirii unui elicopter romanesc pe teritoriul Republicii Moldova.

Elicopter SMURD parbusit in R.Moldova. Cine sunt medicul si asistentul morti in accidentul aviatic

Medicul si asistentul care au murit, joi, in accidentul aviatic din Republica Moldova sunt cadre medicale cu experienta in medicina de urgenta. Colegii lor de la Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi sunt in stare de soc.

Cine sunt victimele din elicopterul SMURD prabusit in Republica Moldova

La bordul elicopterului SMURD, care s-a prabusit, joi, 2 iunie, in zona Cahul din Republica Moldova se afla un echipaj format dintr-un pilot, un copilot, un medic si un asistent. Aeronava apartinea seviciului SMURD Iasi, se afla la a doua misiune efectuata astazi in Republica Moldova si se deplasa spre Cahul pentru a prelua un pacient.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Cine sunt cei patru salvatori morti in accident

Echipe de politisti si psihologi au anuntat, joi dupoa-amiaza, familiile celor patru eroi care au murit in accidentul aviatic din republica Moldova, in timp ce mergeau sa preia un pacient in stare grava. Misiunea de joi era al 12-lea zbor al acestui elicopter in Republica Moldova.

Biserica Ortodoxa Romana, mesaj catre familiile membrilor echipajului SMURD: Jertfa celor patru membri in misiunile lor umanitare va ramane in memoria tuturor celor care i-au cunoscut

In urma tragediei din Republica Moldova in care un elicopter SMURD s-a prabusit, Patriarhia Romana a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile membrilor echipajului care si-au pierdut.

Cine sunt cele patru victime din elicopterul SMURD prabusit. Drama familiilor lasate in urma: Toti erau casatoriti si aveau copii (FOTO VIDEO)

Medicul de urgenta Mihaela Dumea si asistentul Gabi Sandu se aflau amandoi la bordul elicopterului SMURD Iasi, care s-a prabusit in cursul zilei de 2 iunie in zona localitatii Haragas,.

Ce performante tehnice avea elicopterul SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova

Serviciul medical de urgenta SMURD, al Romaniei, foloseste pentru misiuni aeriene elicopterul EC 135P2, din dotarea Unitatii Speciale de Aviatie a Ministerului de Interne.

Cineva a murit salvand o alta persoana. Rezervoarele au explodat de trei ori Primele declaratii in cazul elicopterului SMURD care s-a prabusit in Republica Moldova (VIDEO)

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit, iar unul a decedat incercand sa salveze o alta persoana, a sustinut primarul satului Harai, raionul.

REVISTA BLOGURILOR. Cine sunt demnitarii care s-au operat in strainatate, fugind de spitalele din Romania

Jurnalistul Catalin Tolontan scrie, pe blog, cum explica un ministru, doi secretari de stat si un director de mare spital decizia de a alege sa se opereze in Austria, Italia si Japonia in loc sa apeleze la sistemul pe care il conduc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )