Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine sunt membrii juriului Selectiei Nationale Eurovision 2017

Adevărul Adevărul,
Cine sunt membrii juriului Selectiei Nationale Eurovision 2017

Televiziunea Romana a anuntat numele celor cinci membri ai juriului Selectiei Nationale Eurovision 2017, cei care vor alege semifinalistii si finalistii inainte ca publicul sa decida cine va reprezentan tara noastra pe scena de la Kiev. continuă pe Adevărul

Cine vrea sa reprezinte Romania la Eurovision 2017

Selectia Nationala Eurovision Romania a atras 84 de piese in cursa pentru un bilet spre scena din Kiev. Iata cine se lupta sa ajunga sa reprezinte tara noastra la concursul muzical! .

Cine jurizeaza Selectia Nationala Eurovision 2017

Juriul va alege semifinalistii si finalistii Eurovision Romania, iar publicul va decide cine va reprezenta tara noastra pe scena de la Kiev. Iata cine jurizeaza Selectia Nationala 2017.

Eurovision 2017: Cum suna cantectul compus de un profesor din Scotia care concureaza pentru a reprezenta Romania VIDEO

Un cantec compus de un profesor de muzica din Scotia se numara printre cele 84 de piese care au fost inscrise in Selectia Nationala Eurovision 2017 pentru a reprezenta Romania si va fi interpretat de o fosta concurenta in show-ul X Factor Romania.

Eurovision 2017: peste 80 de artisti si-au inscris piesele in Selectia Nationala. Cu ce piesa revine veteranul Mihai Traistariu VIDEO

Peste 80 de artisti si-au exprimat dorinta de a reprezenta Romania la Eurovision 2017, printre acestia numarandu-se nume precum Ramona Nerra, Lora, Mihai Traistariu si Florin Chilian.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )