Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cine sunt MILIONARII Europei asteptati de TIRIAC la vanatoarea de la BALC

B1 B1,
Cine sunt MILIONARII Europei asteptati de TIRIAC la vanatoarea de la BALC

Pe domeniul de 150 de hectare de la Balc al afaceristului Ion Tiriac se desfasoara de vineri pana duminica, controversata vanatoare anuala, la care sunt asteptati zeci de milionari din. continuă pe B1

Cine sunt bogatii Europei care vin sa manance si sa se distreze romaneste, dar si sa puna la cale noi afaceri

Milionarul Ion Tiriac a invitat 60 de oameni de afaceri la partida de vanatoare de mistreti organizata in intervalul 17-19 ianuarie in localitatea bihoreana Balc.

FOTO VIDEO Milionarii Europei care au venit la vanatoarea organizata de Ion Tiriac pe domeniul de la Balc

Cei mai bogati oameni din Europa, dar si personalitati importante ajung, in aceasta dupa amiaza, la conacul din Bihor al lui Ion Tiriac pentru a incepe controversata vanatoare de mistreti organizata in fiecare iarna. Primii milionari care au ajuns la aeroportul din Oradea sunt designerul Stefano Ricci si directorul Indycar -Mark Miles, care a fost insotit de Ion Tiriac.

Cine sunt bogatii Europei care vin sa manance si sa se distreze romanestesi sa puna la cale noi afaceri la vanatoarea de la Balc

In fiecare iarna, cei mai bogati oameni din Europa se intalnesc in Romania. Nume sonore ale lumii economice si politice, dar si oaspeti regali precum printul Dimitrie Sturdza, fosti presedinti ai Consiliului de Administratie al Volkswagen si ai grupului DaimlerChrysler sau celebrul creator de moda Stefano Ricci participa la celebra vanatoare.

Cine sunt cei 8 membri PSD care au sustinut guvernul Tudose in sedinta CEx - surse

Demisia premierului Mihai Tudose a fost supusa luni seara votului in sedinta Comitetului Executiv National al PSD si a primit doar patru voturi impotriva si patru abtineri, fata de 60 de voturi pentru. Vezi in text cine sunt cei care au sustinut cel de-al doilea premier al PSD.

Masacrul de la Balc: milionarii Europei se pregatesc de o noua tura de partide de vanatoare sangeroase organizate de magnatul Tiriac

Domeniul cinegetic de la Balc, detinut de milionarul Ion Tiriac, va gazdui, zilele acestea, celebra vanatoare a milionarilor Europei. Cei mai bogati si influenti oameni vor impusca zeci de mistreti. Prima vanatoare a avut loc in 2005, atunci cand Adrian Nastase a impuscat 23 de mistreti.

GALERIE FOTO Milionarii Europei care au venit sa petreaca romaneste pe domeniul de la Balc

Cei mai bogati oameni din Europa, dar si personalitati importante ajung, in aceasta dupa amiaza, la conacul din Bihor al lui Ion Tiriac pentru a incepe controversata vanatoare de mistreti organizata in fiecare iarna. Primii milionari care au ajuns la aeroportul din Oradea sunt designerul Stefano Ricci si dorectorul Indycar -Mark Miles.

Milionarii Europei vin sa petreaca romaneste pe domeniul de la Balc

Au loc pregatiri intense pe domeniul cinegetic de la Balc judetul Bihor), apartinand afaceristului Ion Tiriac. Cei mai bogati oameni din Europa, dar si personalitati de seama, Oaspeti de seamna din toata lumea ajung, in aceasta dupa amiaza, la conacul din Bihor, pentru a incepe controversata vanatoare de mistreti organizata de Tiriac in fiecare iarna.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )