Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine sunt oamenii din spatele fugii lui Carlos Ghosn

Adevărul Adevărul,
Cine sunt oamenii din spatele fugii lui Carlos Ghosn

Doi oameni l-au ajutat indeosebi pe Carlos Ghosn, fostul sef al grupului Renault-Nissan, sa fuga de justitia japoneza in Liban via Turcia. continuă pe Adevărul

S-au castigat trei premii importante la Loto 6 din 49. Cine sunt castigatorii si unde s-au jucat biletele

Extragerea Loto de duminica, 5 ianuarie 2020, a adus premii importante participantilor norocosi. Care sunt cele trei castiguri semnificative? Cine sunt victoriosii si unde s-au jucat biletele? S-au castigat trei premii importante la Loto 6 din 49. Cine sunt castigatorii si unde s-au jucat biletele? Prima extragere Loto pe anul 2020 a avut loc duminica, .

Cine sunt medicii care i-au salvat viata Irinei Rimes. Ei i-au fost alaturi in spital in cele mai grele clipe

Irina Rimes este intr-o perioada mai putin buna. Cunoscuta cantareata a avut o problema destul de grava de sanatate, iar acum se recupereaza, dupa ce a fost adusa de urgenta la spital si operata chiar in seara de 31 decembrie. Cine au fost medicii care i-au salvat viata? Cine sunt medicii care au salvat-o pe .

Cine este tanarul din Suceava, spulberat in noaptea de Revelion de un sofer. Momentul tragediei a fost filmat

Tragedie in Suceava. Totul s-a petrecut atunci cand un tanar in varsta de 26 de ani, alaturi de alti prieteni au iesit in strada sa celebreze intrarea in noul an. Acestia au aprins artificii si au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tanarul era atent la telefon atunci cand o masina l-a lovit din plin. Cine .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )