Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine sunt procurorii rebeli din DNA? Ce dosare grele au instrumentat Doru Tulus si Mihaela Iorga

Antena3 Antena3,
Cine sunt procurorii rebeli din DNA? Ce dosare grele au instrumentat Doru Tulus si Mihaela Iorga

Cine sunt procurorii care au inceput un razboi deschis cu Laura Codruta Kovesi? Ce dosare grele au instrumentat procurorii Doru Tulus si Mihaela Iorga? Pe 2 octombrie 2008, procurorul Doru Tulus. continuă pe Antena3

Scandalul din DNA s-a mutat la sectia de procurori. CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara dupa memoriul depus de procurorii anti-Kovesi

Update: Sectia de procurori transeaza scandalul din DNA. Procurorii pe care Laura Codruta Kovesi vrea sa-i revoce din functie au solicitat o amanare pentru a-si putea pregati apararea. Surse spun ca.

Iohannis, despre scandalul din DNA: Nu vad niciun motiv de suspendare a sefei DNA

Klaus Iohannis a fost intrebat despre scandalul din DNA si cum se pozitioneaza in aceasta situatie. Totodata intrebat daca Kovesi ar trebui demisa, Iohannis a spus ca nu vede niciun.

Secretele razboiului din DNA. Mesajul lui Kovesi pentru procurori: Trebuie sa raspunda in fata legii cel/cea care a inregistrat ilegal si a dat public inregistrarile

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei scrisoarea pe care sefa DNA, Laura Codruta Kovesi le-a trimis-o procurorilor din DNA dupa ce in presa au aparut inregistrarile.

Presedinta Asociatiei Magistratilor: Situatia de acum din DNA este o premiera

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, de la Antrena 3, despre situatia actuala din DNA. Daca as fi un om din afara sistemului,.

Augustin Lazar, despre scandalul din DNA: Zgomot mediatic care vrea sa distruga o institutie de elita (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a oferit o declaratie presei la sosirea, marti dimineata, la sediul CSM. Acesta a abordat subiectul scandalului din DNA, afirmand ca aceasta este o.

Augustin Lazar, despre scandalul din DNA: ZGOMOT MEDIATIC ce vrea sa distruga o institutie de ELITA (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a oferit o declaratie presei la sosirea, marti dimineata, la sediul CSM. Acesta a abordat subiectul scandalului din DNA, afirmand ca aceasta este o.

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, despre scandalul din DNA: Semnale despre derapaje in lupta anticorutie au existat de mult timp

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, a sustinut ca semnale despre derapaje in lupta impotriva coruptiei au existat de mult timp, facand referire la revolta a trei procurori din DNA .

Augustin Lazar despre tensiunile din DNA: Procurorii din structurile speciale ale Ministerului Public au un grad de stres si o uzura. Pentru protectia lor ar trebui sa se stabileasca niste mandate de 4 ani

Procurorul general Augustin Lazar a comentat, marti, la iesirea de la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, tensiunile din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, el spunand despre procurorii Tulus si Moraru Iorga, a caror revocare a fost ceruta de Laura Codruta Kovesi: Eu cred ca ei sunt intr-o stare emotionala si sper sa isi revina in timp util, sa nu escaladeze. Procurorii care lucreaza in structurile speciale ale Ministerului Public au un grad de stres si o uzura. Pentru protectia lor ar trebui sa se stabileasca niste mandate, 4 ani, 4 ani.

Scandalul din DNA ajunge in fata CSM

Procurorii Doru Tulus, Mihaela Iorga Moraru si Marin Nicolae le-au trimis un memoriu judecatorilor CSM prin care arata ca testarea poligraf a unui magistrat poate deschide calea catre vulnerabilizarea.

Iohannis: Nu vad nici un motiv de suspendare a lui Kovesi. Eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si Parchetului General si de conducerea acestor institutii

Nu vad nici un motiv de suspendare a lui Kovesi. Eu sunt foarte multumit de activitatea DNA si Parchetului General si de conducerea acestor institutii, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. Intrebat insistent intr-o conferinta de presa despre soarta DNA si Laurei Codruta Kovesi, Iohannis a anuntat ca asteapta rezultatele verificarilor. Nu cred ca e afectat statul de drept, a mai spus Iohannis. La prima intrebare despre scandalul din DNA, Iohannis a parat, spunand ca am fost informat despre abordarile media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )