Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cine sunt refugiatii care au ajuns pe plajele din Romania |CORESPONDENTA RL DE LA CONSTANTA

România Liberă România Liberă,
Cine sunt refugiatii care au ajuns pe plajele din Romania |CORESPONDENTA RL DE LA CONSTANTA

Mai multi migranti din Irak si Iran au povestit cum au ajuns aici, de ce au fugit, care sunt temerile lor cele mai mari, unde vor sa ajunga. continuă pe România Liberă

Cine sunt refugiatii care ajung la Galati, in drumul lor spre Occident

Veniti din Orientul Mijlociu sau Africa, migrantii care ajung in Romania fac orice ca sa ajunga in tarile din vestul Europei, chiar daca au chiar si copii nascuti in centrele de primire din tara noastra.

Forumul Judecatorilor din Romania: Numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor resping modificarile de esenta propuse de Ministrul Justitiei privind legile justitiei

Forumul Judecatorilor din Romania anunta ca numeroase adunari generale ale judecatorilor si procurorilor, organizate incepand cu data de 4 septembrie, s-au declarat impotriva celor mai importante modificari propuse de ministrul justitiei, Tudorel Toader. Toate aceste modificari sunt considerate de FJR a fi de natura a influenta major cariera si activitatea profesionala a magistratilor, pentru o perioada indelungata, producand dezechilibre in sistemul judiciar, condamnate de Comisia Europeana in multiple randuri, se arata intr-un comunicat.

Masini germane inmatriculate pe piata auto din Romania anul acesta

Masinile germane sunt in continuare cele mai cautate autoturisme noi pe piata auto din Romania, unde detin aproape un sfert din inmatriculari, peste 16. 000 de unitati din totalul de 68. 000 de unitati inregistrate anul acesta, reiese din datele DRPCIV.

Dragnea: in PSD sunt oameni care, de-a lungul anilor, au practicat tot felul de manipulari

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca nu sunt comploturi in PSD, insa sunt oameni care de-a lungul anilor au practicat tot felul de manipulari. Nu sunt comploturi.

Statele Unite vor retrage din Romania elicopterele Black Hawk

Fortele Terestre ale SUA vor retrage din Romania batalionul de elicoptere de asalt care a fost dislocat, in ultimele luni, la baza aeriana Kogalniceanu din judetul Constanta.

Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania anunta proteste in toata tara

Biroul Executiv al Federatiei Solidaritatea Sanitara din Romania a decis continuarea programului de proteste impotriva masurilor adoptate de guvernanti - care conduc la semnificative.

Eroul zilei. Romanul care vrea sa alerge din Romania pana in Laponia

Ultramaratonistul Levente Polgar a terminat una dintre cele mai dure curse din lume - Ultra-Trail du Mont Blanc, un traseu de 173 de kilometri cu o elevatie de 10. 000 de metri. Romanul a reusit sa termine.

Actual de Cluj: Mirel Palada a participat in weekend la un seminar Aikido desfasurat la Cluj/ Presedintele Federatiei, zilele trecute: Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Mirel Palada a participat in cursul acestui weekend, la Cluj-Napoca, la un seminar de Aikido, sportul sau preferat, sustine publicatia locala ActualdeCluj. ro. In urma cu doar cateva zile, Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Palada, care l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, miercuri seara, in studioul B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Banca Transilvania preia Bancpost. Eurobank se retrage din Romania

Banca Transilvania anunta ca negocierile privind achizitia Bancpost continua, finalizarea acestora fiind estimata la sfarsitul lunii octombrie, potrivit unui comunicat transmis vineri catre Bursa de Valori Bucuresti BVB). Grecii de la Eurobank, care este actionarul principal al Bancpost, se retrag din Romania, informeaza Gandul.

Business report: Tarifele RCA s-au redus cu circa 20% la persone juridice si pana la 45% la persoane fizice; Renasterea industriei chimice din Romania, obiectiv major pentru americani si chinezi; 10 zile pana la split TVA. Cine plateste separat.

Miliarde de euro asteptate pe aeroporturile romanesti. Extinderea Aeroportului International Henri Coanda este proiectul prin care Ministerul Transporturilor poate urca la cer. Romania ar trebui sa evite clubul baietilor rai din Est. Ce pasi trebuie respectati pentru a trece la euro. Financial Times a publicat, marti, un articol in care lauda progresele facute de Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2776 seconds )