Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine sunt romanii care cer sa iasa mai repede la pensie, pentru ca tinerii au probleme de comportament. Motivele nebanuite care apar in petitie

Playtech Playtech,
Cine sunt romanii care cer sa iasa mai repede la pensie, pentru ca tinerii au probleme de comportament. Motivele nebanuite care apar in petitie

O petitie a inceput sa circule in aceste zile, in mediul online, fiind semnata, pana la ora actuala, de mii de romani. Multi cer sa iasa mai devreme la pensie, invocand astfel motive nebanuite. Toate acestea sunt specificate si-n respectiva petitie, unul dintre puncte facand referire si la problemele de comportament pe care le-a avea . continuă pe Playtech

S-a decis! Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea Romaniei. Tudor Chirila o aduce in prim plan pe Gabriela Dutulescu

Vocea Romaniei a ajuns in unele din punctele culminante. Auditiile pe nevazute s-au terminat deja de o saptamana, iar probele dificile abia acum ii asteapta pe concurenti. Care sunt ajutoarele antrenorilor de anul acesta? Cine sunt ajutoarele antrnorilor de la Vocea Romaniei? Daca e vineriatunci sa fie voce! Pro TV a dat startul de saptamana .

Clipul de care ai nevoie ca sa intelegi cine sunt Iohannis, Barna si Dancila

In regula, am ajuns la final. Sunt alegeri prezidentiale si lista e un pic prea plina. Dar, sa fim seriosi, doar cativa au sanse. Asa ca am ales trei dintre ei. Aproape crema, ce sa mai.

Forta de munca pe care Romania o iroseste. Cine sunt acesti someri

Eurostat a publicat o analiza in care Romania nu iese bine. E pe locul 25 in Uniunea Europeana si problema mai mare e ca acest clasament e despre forta de munca pe care tara noastra inca.

Cine sunt concurentii care merg mai departe la Vocea Romaniei, dupa a doua runda de Knockout-uri: Chirila a salvat un baiat din echipa lui Smiley VIDEO

Antrenorii au format inca sase runde de knockout-uri din concurentii pe care ii au in echipele lor, care s-au duelat pentru un loc in etapa urmatoare a competitiei, iar numai sapte continua drumul la Vocea Romaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Romanii care au intrat sa voteze au inceput sa planga (FOTO)

Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Mai precis cea cu numarul 158 din Dijon. Toti membrii sectiei au ales sa se imbrace in.

VIDEO Alegeri prezidentiale 2019. Europarlamentarul Siegfried Muresan a votat la Berlin: Votez in diaspora pentru a fi alaturi de romanii care ne-au fost alaturi Caderea Zidului Berlinului a reprezentat pentru Romania calea spre libertate

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a votat pentru alegerile prezidentiale, sambata, la Ambasada Romaniei din Berlin, el precizand ca a ales aceasta sectie pentru ca in urma cu 30 de ani, pe 9 noiembrie 1989 a avut loc daramarea Zidului Berlinului, care a inlesnit caderea comunismului in Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )