Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine sunt salajenii care ar putea scapa de probleme prin modificarea Legii ANI

Adevărul Adevărul,
Cine sunt salajenii care ar putea scapa de probleme prin modificarea Legii ANI

Modificarea Legii ANI, propusa printr-un proiect al deputatului PSD Florin Iordache, ar fi in beneficiul a 675 de parlamentari, primari, presedinti de consilii judetene si consilier care au ajuns in vizorul Agentiei Nationale de Integritate. continuă pe Adevărul

Detalii SOC au iesit la IVEALA! Cum l-a URMARIT Securitatea pe Regele Mihai... CINE SUNT oamenii care L-AU TURNAT pe fostul SUVERAN

Regele Mihai a avut dosar constituit de Directia de Informatii Externe a Securitatii, care se ocupa de spionaj si exil, a povestit istoricul Madalin Hodor, de la Colegiul National pentru Studierea Arhivelor.

Horoscop, 16 decembrie. Cine sunt cele mai avantajate zodii

Horoscop, 16 decembrie. Ziua de azi se afla sub influenta trigonului Soare-Uranus, care favorizeaza producerea unor evenimente neobisnuite. De asemenea, acest trigon impulsioneaza inventivitatea si ingeniozitatea si.

Acestea sunt minciunile care se spun despre zodia ta - Adevarul este cu totul altul

Nimanui nu i se potrivesc cu exactitate previziunile zodiacale pentru ca fiecare persoana este unica. De aceea, de-a lungul timpului, au inceput sa apara si lucruri neadevarate despre zodii. Iata care sunt cele mai mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )