Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine sunt senatorii care au votat impotriva cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

România Liberă România Liberă,
Cine sunt senatorii care au votat impotriva cererii DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Senatori de la PSD, ALDE, PRU si fosti UNPR au votat impotriva cererii de urmarire penala formulate de DNA pe numele lui Gabriel Oprea pentru omor din culpa in cazul politistului Bogdan Gigina, printre ei numarandu-se Calin Popescu Tariceanu, Ioan Chelaru sau Ilie Nastase, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea ramane cu imunitate: Senatorii au votat impotriva cererii DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru de Interne in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea ramane cu imunitate. Cei mai multi dintre senatori au votat importiva solicitarii DNA de incepere a urmarii penale pentru ucidere din culpa in cazul fo.

Gabriel Oprea ramane cu imunitate: Senatorii au votat impotriva cererii DNA de incepere a urmaririi penale a fostului ministru de Interne in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea ramane cu imunitate. Cei mai multi dintre senatori au votat importiva solicitarii DNA de incepere a urmarii penale pentru ucidere din culpa in cazul fo.

Senatul rusinii nationale! Gabriel Oprea scapa de urmarirea penala. Fostul vicepremier ramane protejat de imunitatea parlamentara, in fata procurorilor. 73 de senatori au votat impotriva cererii DNA in dosarul mortii lui Bogdan Gigina

Gabriel Oprea nu poate fi urmarit penal, au decis senatorii. in favoarea cererii DNA au fost 45 voturi pentru, 73 impotriva, iar sase senatori s-au abtinut. Oprea era acuzat de ucidere in culpa in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Lista cu alesii care au votat pentru protejarea lui Gabriel Oprea: Senatori de la PSD, ALDE, PRU si fosti membri UNPR au votat impotriva cererii de urmarire penala

Senatul s-a pronuntat luni pe cererea DNA de ridicare a imunitatii fostului vicepremier Gabriel Oprea pentru urmarirea sa penala privind infractiunea de ucidere din culpa in dosarul mortii politistului.

Au inceput o afacere cu 1.000 de euro. Cine sunt tinerii care vand sute de perechi de pantofi si genti handmade

Lucrau amandoi in domeniul publicitatii, insa isi doreau independenta personala si financiara si un business care sa fie doar al lor. Wilhelmina Tambac si Daniel Stefan au mizat pe nevoia femeilor de a-si cheltui banii, iar in 2013 au inceput sa creeze.

Mama lui Gigina, acuzatii grave la adresa politicienilor: Cea care fura niste flori pentru a aduce o paine pe masa copiilor e hoata, cel care sta pe bancheta din spate a masinii care mi-a ucis fiul este nevinovat

Reactie dura a mamei politistului Bogdan Gigina dupa ce senatorii au facut scut in jurul fostului vicepremier Gabriel Oprea, votand impotriva cererii DNA de urmarire penala a acestuia in.

Loteria bonurilor fiscale. Cine sunt castigatorii extragerii de duminica, 18 septembrie

Bonurile fiscale declarate castigatoare la Loteria de duminica, 18 septembrie sunt cele emise la data de 18 august 2016 cu o valoare de 564 lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )