Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cine sunt sotii care au infiat-o pe fetita luata cu mascati din casa unde a crescut. Sunt oameni care pot ajuta acest copil

Adevărul Adevărul,
Cine sunt sotii care au infiat-o pe fetita luata cu mascati din casa unde a crescut. Sunt oameni care pot ajuta acest copil

Maria Piturca, procurorul de caz acuzat ca a bruscat-o pe fetita de 8 ani atunci cand a luat-o cu forta de langa familia din Baia de Arama, este convinsa ca minora va avea un trai mai bun langa familia care a adoptat-o, chiar daca va fi dusa in Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Printul Harry a primit amenintari cu moartea. Cine sunt tinerii care il considera tradator

Printul Harry a fost amenintat cu moartea de catre doi tineri. Acestia au sustinut ca este un tradator al rasei sale. Mesajele incriminatorii au putut aduce la arestarea celor doi. Printul Harry, amenintat cu moartea. Ce mesaje i-au transmis faptasii? Printul Harry, in pericol de moarte! Sotul lui Meghan Markle a fost amenintat de doi .

Procuroarea care a tarat-o pe fetita luata cu mascatii pentru a fi data in adoptie, cercetata de Parchetul general Fetita se simte bine

Procurorul general a dispus vineri efectuarea de verificari la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova privind conduita unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova, care ar fi bruscat o minora cu ocazia efectuarii unei perchezitii in mediatizatul caz al fetitei de opt ani care a fost luata cu mascatii pentru a fi data in adoptie. Pe de alta parte, Parchetul precizeaza ca asistentul maternal a refuzat de doua ori, in 2013 si 2017, sa o adopte pe Sorina.

Cine sunt barbatii care au furat un bancomat din Bucuresti. Detaliul surprins de camerele de supraveghere

Un ATM din cartierul bucurestean Titan a fost aruncat in aer in luna mai. Aparatul a fost complet distrus, iar o ancheta se afla in plina desfasurare. Deosebit de grav, spun specialistii, este ca asistam.

Reactia lui Rares Bogdan cu privire la fetita luata cu forta de politisti: Cer explicatii MAI!

Rares Bogdan a reactionat la cazul cutremurator de astazi in care o fetita de 8 ani a fost ridicata cu forta de politisti. Fostul moderator a comentat aspru cele petrecut si a cerut vehement explicatii de la MAI. Rares Bogdan, reactie cu privire la cazul fetitei ridicate cu forta de Politie Imaginile cu un puternic .

DEZBATEREA BURSA - ELECTROMOBILITATEA - PROBLEMATICA SI SOLUTII MIHAI CIOBANU, ELECTROMAGNETICA: Sunt primarii care nu au depus niciun proiect pe electromobilitate

Sunt primarii care nu au depus niciun proiect pe electromobilitate, una dintre ele fiind Primaria Capitalei, a subliniat Mihai Ciobanu, director de dezvoltare in cadrul Electromagnetica.

Evaluarea Nationala 2019. Care sunt subiectele care au picat la examenul de limba si literatura romana

Evaluarea Nationala 2019 incepe marti, 18 iunie, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Elevii care sustin astazi examenul au avut la dispozitie pentru verificare subiectele care au picat la proba de anul trecut. Accesul in sala de examen s-a facut la ora 8:30, iar proba a inceput la 9:00. Evaluarea Nationala 2019. Subiecte .

Ministrul de Interne, reactie dura in cazul fetitei bruscate de mascati: Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor!

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o reactie dura privind modul in care a fost tratata fetita de 9 ani din Mehedinti care a fost data spre adoptie unei familii din SUA. Copila a fost tarata cu fo.

Carmen Dan, in cazul fetitei luate cu mascatii: Cred ca este evident care a fost rolul Politiei acolo. Nu politistii sunt cei care au bruscat copilul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a scris, vineri, pe Facebook ca, in cazul fetitei din judetul Mehedinti, nu politistii sunt cei care au bruscat copilul minor si ca este evident care este rolul acestora in momentul in care a fost luata pentru a fi data spre adoptie.

AFP: Cine sunt cei patru suspecti in doborarea zborului MH17?

Patru gradati de rang inalt din randul separatistilor din estul Ucrainei, de pe vremea doborarii zborului MH17, inclusiv unul dintre cei mai cunoscuti lideri de razboi ai lor, au fost desemnati de catre echipa internationala de anchetatori drept suspecti in aceasta tragedie, relateaza AFP, care ii prezinta pe fiecare in parte.

Cine sunt suspectii in prabusirea zborului MH17: Tragatorul, ex-colonel FSB, Posacul, suspectat de legaturi cu GRU, Vipera, fost ofiter al Armatei Rusiei si ucraineanul Leonid Harcenko, supranumit Cartita

Patru lideri ai separatistilor din estul Ucrainei in momentul prabusirii zborului MH17, printre care un comandant de razboi, au fost desemnati de echipa internationala de anchetatori drept suspecti in aceasta strategie, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )