Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cine sunt strainii care si-au pierdut viata in atentatul asupra aeroportului Ataturk

România Liberă România Liberă,
Cine sunt strainii care si-au pierdut viata in atentatul asupra aeroportului Ataturk

Autoritatile turce au modificat bilantul victimelor atentatului asupra aeroportului Ataturk, la 41 de morti si 239 de raniti. Din cei 41 de morti, 13 sunt straini. Un oficial turc a anuntat nationalitatile lor, conform BBC: . continuă pe România Liberă

75 de ani de la Pogromul de la Iasi, in care si-au pierdut viata mii de evrei

Anul acesta se implinesc 75 de ani de la Pogromul de la Iasi, in care si-au pierdut viata aproximativ 13. 000 de evrei, din care peste 3. 000 au murit asfixiati in Trenurile Mortii, cand au fost trimisi catre Calarasi si Podu Ilioaiei.

Cine sunt cei care vor conduce judetele din Transilvania si Banat

Schimbarea sistemului prin care sunt desemnati presedintii Consiliilor Judetene a schimbat profund harta politica din Transilvania si Banat. Noii presedinti de consilii au fost desemnati prin votul consilierilor judeteni, in loc sa fie alesi prin vot direct.

Actorul francez Gerard Depardieu a aparut in premiera alaturi de nepoata sa pe coperta unei reviste: Ce amintire are adolescenta despre tatal sau pe care l-a pierdut in urma cu opt ani

Actorul francez Gerard Depardieu a aparut in premiera, alaturi de nepoata sa, in varsta de 15 ani, pe coperta revistei Gala. in interviul care apare in paginile publicatiei,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )