Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine sunt tinerele care il acuza pe Justin Bieber de viol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cine sunt tinerele care il acuza pe Justin Bieber de viol

Acuzatiile de viol lansate in weekend de pe un cont de Twitter anonim, au fost negate de Justin Bieber, informeaza BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Doua femei il acuza pe Justin Bieber de agresiune sexuala. Ce au povestit si cum se apara cantaretul

Justin Bieber 26 de ani) este acuzat de hartuire sexuala de doua femei, insa cantaretul neaga afirmatiile si spune ca va lua masurile legale necesare pentru a stopa defaimarea sa.

Doua femei l-au acuzat pe Justin Bieber de hartuire sexuala. M-a pus sa promit ca nu spun nimic, iar in caz contrar as putea avea probleme legale

Justin Bieber se afla in mijlocul unei controverse dupa ce a fost acuzat de doua femei ca le-a hartuit sexual. Acestea au sustinut prin intermediul unor postari pe Twitter cum ca celebrul cantaret in.

Justin Bieber a fost acuzat de abuz sexual Cantaretul neaga acuzatiile cu dovezi

Cantaretul Justin Bieber a fost acuzat de abuz sexual, o femeie sustinand ca a fost agresata de catre acesta in martie 2014, iar o alta in 2015, relateaza The Guardian si Mediafax.

Averile din guvernul Orban. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri

Recent, membrii guvernului Orban si-au publicat declaratiile de avere. in ultimul an, Ion Stefan, zis si Grinda s-a remarcat prin situatia financiara excelenta. La polul opus se afla insasi premierul Ludovic Orban, care nu are niciun leu in cont. Cine sunt cei mai bogati si cei mai saraci ministri.

Justin Bieber, acuzat de viol. Victima descrie in amanunt incidentul

Weekendul acesta nu a fost unul bun pentru artist. Cantaretul de 26 de ani s-a trezit acuzat de viol intr-o postare pe social media Acuzatoarea, pe nume Danielle si-a dat doar numele mic), a facut sambata o postare cat se poate de detaliata in care a povestit incidentul despre care pretinde ca s-a petrecut in noaptea de spre 10 martie 2014, la Four Seasons Hotel din Austin, Texas.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )