Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cine sunt vinovatii pentru incasarile mai mici la buget, in opinia lui Ponta.

România Liberă România Liberă,
Cine sunt vinovatii pentru incasarile mai mici la buget, in opinia lui Ponta.

Incasarile din acest an sunt mai mici decat cele prognozate din cauza fondurilor neincasate de la banci, ca urmare a modificarii regulamentului privind provizioanele, a reorganizarii ANAF si a firmelor care au intrat in insolventa pentru a nu-si plati taxele, a afirmat premierul Victor Ponta la Antena 3. Noi nu avem in 2013 incasari mai mici decat in 2012, sunt mai mici decat cele prognozate, a spus Ponta. El a aratat ca un motiv pentru nivelul mai redus al incasarilor este faptul ca . continuă pe România Liberă

Guvernul vrea un ring bursier al produselor agricole pentru o mai buna colectare la buget

Guvernul vrea sa creeze un ring bursier al produselor agricole prin care sa se asigure o interfata universala care sa reflecte evolutiile preturilor acestor produse, permitand totodata tranzactionarea acestora in conditii de maxima transparenta, pentru o mai buna colectare la buget.

Paginademedia.ro: Cine sunt cumparatorii companiei de panotaj Euromedia

Una dintre cele mai importante firme de panotaj stradal din tara, Euromedia, a anuntat, saptamana trecuta, ca a fost vanduta catre un grup privat de investitori romani, a caror identitate nu a fost dezvaluita. Miercuri, Paginademedia. ro scrie ca Euromedia a fost cumparata de firma Createlier, in care actionari sunt doua persoane fizice - Nicolaie George si Costin Ciobanu, precum si o firma in care actionar este un fost finantator Money. ro.

Frigul venit de la Polul Nord a adus peste Romania cele mai mici temperaturi din ultimii 80 de ani

Prima zi a lui octombrie a fosta marcata de cele mai scazute temperaturi din ultimii 80 de ani, in Romania. Doar in 2002, in Capitala, spre exemplu, au mai fost inregistrate valori atat de mici ale temperaturii,.

Armata rusa recunoaste: Trupele spatiale nu sunt pregatite pentru invazia extraterestrilor

Trupele spatiale ale Rusiei nu sunt pregatite sa lupte contra unei invazii extraterestre, a declarat un oficial din Apararea rusa. Russia Today scrie ca un jurnalist a intrebat despre problema securitatii.

FIERBE pamantul la Galati. Prefectura si Inspectoratul Situatiilor de Urgenta sunt pregatite pentru orice fel de situatie

UPDATE 15:20- Autoritatile le-au promis localnicilor din satul Izvoarele ca in zona se va afla un geolog de la Institutul de Fizica a Pamantului, care va ramane acolo pentru o perioada si care se va intalni.

Profit RECORD pentru cel mai mare producator de smartphone-uri din lume

Compania Samsung a anuntat, vineri, ca se asteapta la profit operational record pentru pentru trimestrul al treilea. Estimarea producatorului de electronice indica insa o incetinire a cresterii.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )