Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cine e tanara de 32 de ani din Alba Iulia, aflata pe lista celor mai cautati infractori din Romania

Antena3 Antena3,
Cine e tanara de 32 de ani din Alba Iulia, aflata pe lista celor mai cautati infractori din Romania

O tanara de 32 de ani din Alba Iulia se afla pe lista celor mai cautate persoane din Romania. continuă pe Antena3

Licitatie de 7,6 milioane de euro pentru reabilitarea termica a peste 1.200 de apartamente din Alba Iulia. Culorile alese pentru blocuri: gri si maro

Mai multe blocuri din municipiul Alba Iulia vor fi in curand reabilitate termic, printr-un proiect de peste 36,7 milioane de lei, respectiv circa 7,6 milioane de euro.

Noi date despre hotii care au spart 8 apartamente la Alba Iulia. Politia a mai retinut un suspect si ofera cifrele jafului

Politistii din Alba Iulia au obtinut noi date importante intr-o ancehta ce vizeaza o serie de furturi savarsite in oras de doi infractori din Maramures.

Atac cu oua asupa unei masini aflate in trafic la Alba Iulia. Scandalul a fost aplanat doar la interventia politiei

Politistii din Alba Iulia au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice dupa ce, seara trecuta, mai multi minori ar fi aruncat cu oua asupra unui autoturism care trecea, intamplator, pe o strada din Alba Iulia. intre sofer si doi dintre minorii ar fi avut loc si o altercatie.

Jennifer Aniston a primit inelul de logodna? Cine este noul barbat din viata ei?

Jennifer Aniston a bifat una dintre cele mai reusite aparitii la Golden Globes 2020, insa un anume detaliu a fost cel care a atras privirile tuturor. Este vorba despre inelul purtat de actrita care i-a dus pe toti cu gandul la o posibila. logodna! .

Perchezitii la doua primarii din Alba in cadrul unui dosar cu ramificatii in 25 de judete ce vizeaza infractiuni de fals si abuz in serviciu

Doua primarii din judetul Alba sunt vizate de perchezitiile derulate miercuri, 8 ianuarie 2020, in cadrul unei operatiuni de amploare la nivel national instrumentata de Parchetul de pe langa Judecatoria Bolintin-Vale, judetul Giurgiu.

O femeie din Alba a sunat la 112 sa spuna ca sotul nu pune destule lemne pe foc si copiii stau in frig. Ce a urmat

O femeie din Rosia Montana a sunat la 112 si a reclamat ca sotul sau nu pune mai multe lemne pe foc.

Copila de 13 ani din Voineasa cautata ore intregi de sute de persoane a fost gasita si refuza sa se intoarca acasa. Ce s-a decis in cazul ei

Fata in varsta de 13, din comuna Voineasa, care duminica seara a fost cautata de sute de persoane dupa ce a plecat de acasa si nu s-a intors beneficiaza incepand de luni de o masura de protectie la un centru de primire in regim de urgenta pentru copii din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Olt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )