Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Nicole Gibbs, in turul 1 la US Open

Playtech Playtech,
Cine transmite la TV meciul Simona Halep Nicole Gibbs, in turul 1 la US Open

Simona Halep locul 4 WTA) joaca in turul 1 la US Open, marti seara, impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata in jurul orei 20:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Eurosport transmite meciul Simona Halep . continuă pe Playtech

Simona Halep se califica in turul 2 la US Open, dupa 6-3, 3-6, 6-2 cu Nicole Gibbs

Simona Halep Nicole Gibbs se joaca marti, 27 august 2019, de la ora 20:30, in primul tur la US Open. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci.

LiveText Simona Halep vs Nicole Gibbs 6-3, 3-6, 0-0

Debutul Simonei Halep la US Open are loc marti, adversara romancei din primul tur fiind americanca Nicole Gibbs 135 WTA), jucatoare care a fost operata recent cu succes) de cancer la glandele salivare. Partida de pe arena Louis Armstrong incepe in jurul orei 22:25, va fi transmisa in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci la US Open. Nicole Gibbs este pe locul 135 WTA

Simona Halep joaca in turul 1 la US Open impotriva americancei Nicole Gibbs locul 135 WTA). Partida este programata marti, 27 august 2019, la ora 20:30. Daca se va califica in turul 2, Halep va primi un cec in valoare de 18. 000 de dolari. Simona Halep Nicole Gibbs se joaca in turul 1 la .

VIDEO US Open: Cine este Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep din turul intai - Operatia de cancer la glandele salivare, calificarile si miscarea rapida de pe baseline

US Open-ul este turneul de Grand Slam unde rezultatele Simonei nu s-au legat neaparat in ultima perioada. La editia din acest an, Halep vine cu o mare incredere in propriile forte dupa ce s-a impus la Wimbledon), dar si cu o nesiguranta din punct de vedere fizic a avut unele probleme la Toronto). Adversara din turul I - Nicole Gibbs - a trecut recent printr-o operatie de cancer la glandele salivare, iar dupa ce a fost nevoita sa joace in calificari se va duela pe Louis Armstrong cu Simona. Meciul va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro ar putea incepe in jurul orei 20:30).

Nicole Gibbs, diagnosticata cu cancer. Ce a facut adversara Simonei Halep cand a aflat vestea

Adversara Simonei Halep locul 4 WTA) din turul 1 la US Open, Nicole Gibbs locul 135 WTA), a fost diagnosticata cu cancer in urma cu 4 luni. Sportiva din Statele Unite ale Americii anuta la acea vreme ca nu va putea participa la Roland Garros, urmand sa treaca printr-o interventie chirurgicala. Nicole Gibbs a revenit .

Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep, a suferit de cancer la glandele salivare

Jucatoarea de tenis Nicole Gibbs, adversara Simonei Halep in turul I al US Open, a suferit de cancer la glandele salivare, fiind operata cu succes in luna mai.

US Open: Nicole Gibbs (135 WTA), adversara Simonei Halep din primul tur Partida are loc marti, dupa ora 20:00 - Programul sportivilor romani

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, va evolua, marti, cu o jucatoare venita din calificari, americanca Nicole Gibbs, locul 135 WTA, in primul tur al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Digisport: E pacat ca se intampla asta cu Simona Halep! Campioana noastra nu este bagata in seama. Ce scriu americanii

Simona Halep 27 de ani) va debuta marti la US Open 2019, impotriva lui Nicole Gibbs 26 de ani). Campioana noastra poate redeveni lider mondial pana la finalul lui 2019, iar americanii de la Sports Illustrated au facut o scurta analiza inaintea turneului de la Flushing Meadows.

VIDEO Mesajul primit din Brooklyn, care a emotionat-o pe Simona Halep, inainte de debutul la US Open

Simona Halep, numarul patru mondial, va debuta maine, impotriva americancei Nicole Gibbs, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

LIVE Simona Halep in primul tur la US Open. Meciul cu Gibbs ajunge in decisiv!

Simona Halep isi incepe aventura la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, contra unei jucatoare din calificari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )