Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cine vor fi primii finalisti ai concursului Eurovision

România Liberă România Liberă,
Cine vor fi primii finalisti ai concursului Eurovision

Selectia Nationala Eurovision Romania 2016 se desfasoara la Sala Sporturilor din Baia Mare orasul care concureaza la titlul de capitala europeana a culturii pentru anul 20121 e branduit cu totul cu sigle ale concursului Eurovision) , prin doua show-uri, transmise in direct de TVR: semifinala din aceasta seara si finala din 6 martie. Romania libera este prezenta la eveniment si va transmite de la fata locului. continuă pe România Liberă

CORESPONDENTA SPECIALA. Cine vor fi primii finalisti ai concursului EUROVISION

Selectia Nationala Eurovision Romania 2016 se desfasoara la Sala Sporturilor din Baia Mare orasul care concureaza la titlul de capitala europeana a culturii pentru anul 20121 e branduit cu totul cu sigle ale concursului Eurovision) , prin doua show-uri, transmise in direct de TVR: semifinala din aceasta seara si finala din 6 martie. Romania libera este prezenta la eveniment si va transmite de la fata locului.

Eurovision 2016. Videoclipurile pieselor din Selectia Nationala Eurovision 2016 au fost lansate de TVR VIDEO

Eurovision 2016. Jukebox, M I H A I, Ovidiu Anton, Florena, Gasca de acasa, Irina Popa, Vanotek feat. The Code Georgian, Xandra si Mihai Bajinaru si-au lansat videoclipurile de promovare ale pieselor cu care concureaza la Selectia Nationala Eurovision 2016, la scurt timp dupa ce Irina Baiant si Doru Todorut, Andra Olteanu si Dream Walkers au facut acelasi lucru.

Cine va reprezenta Romania la Eurovision?

Cine va reprezenta Romania la Eurovision? Maine seara are loc semifinala Selectiei Nationala, transmisa in direct de TVR de la Baia Mare. Iata cine se lupta sa ajunga in finala si apoi, la Stockholm .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )