Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine vrea scindarea celei mai importante organizatii romanesti din Timoc

Adevărul Adevărul,
Cine vrea scindarea celei mai importante organizatii romanesti din Timoc

Cea mai importanta organizatie romaneasca din Valea Timocului Serbia), Partia Democrata a Rumanilor din Serbia, a fost la un pas de scindare, in urma unei tentative de puci. in spatele acestor manevre s-ar putea afla autoritatile sarbe, care incearca de multa vreme sa sparga unitatea romanilor din Timoc, dar si angajati ai Consulatului Romaniei de la Zajecar. continuă pe Adevărul

SUPERCUPA ROMANIEI: Steaua - Petrolul, scor 3-0. Cele mai importante faze LIVE.

Steaua si Petrolul Ploiesti isi disputa, miercuri, Supercupa Romaniei, relateaza Mediafax. Cele mai importante faze ale meciului: A reinceput meciul pe arena nationala. Debutul reprizei este marcat de presingul facut de Steaua la poarta adversa. Pauza: Steaua - Petrolul 3-0 Pintilii inscrie in minutul 42 un gol superb in poarta petrolistilor. Stelistul a trimis mingea in plasa de la marginea careului. Szukala reuseste sa mareasca avantajul Stelei in minutul 32 .

Studiu: Tinerii de 18 ani cumpara mai putine branduri romanesti decat generatiile anterioare

Tinerii care au 18 ani cumpara branduri alimentare romanesti in proportie semnificativ mai mica decat cei din generatiile anterioare 31,8% fata de 56,2%), iar aproape jumatate dintre ei declara ca le este indiferent ce fel de branduri cumpara, conform.

in curand, timisorenii vor avea internet gratis in cele mai importante zone verzi din oras

Un plan mai vechi al autoritatilor locale este aproape de realizare: nu mai putin de 11 parcuri din oras vor oferi internet wireless gratuit cetatenilor Timisoarei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )