Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cu cine ar fi vrut Simona Halep sa cheltuie milionul de dolari pus la bataie la Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Cu cine ar fi vrut Simona Halep sa cheltuie milionul de dolari pus la bataie la Indian Wells

Simona Halep a aparut ieri in fata jurnalistilor acreditati la turneul de la Indian Wells si a raspuns la intrebarile puse de acestia. continuă pe Adevărul

Indian Wells: cu cine va juca Simona Halep in turul al doilea

Simona Halep se afla pe jumatatea superioara de tablou la Indian Wells si va juca direct in turul al doilea al turneului californian.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Campiona in California in 2015, Simona Halep va debuta in vineri noapte, de la ora 01:00, la editia din acest an a turneului de la Indian.

Simona Halep si Irina Begu, eliminate la dublu la Indian Wells. Cand joaca Halep la simplu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat joi calificarea in optimile probei de dublu de la Indian We.

Indian Wells: Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory, potrivit news. ro. Halep si Begu au fost invinse in primul tur de Nicole Melichar SUA)/ Kveta Peschke Cehia), scor 6-3, 1-6, 10-3, dupa 63 de minute de joc.

Irina Begu si Simona Halep, eliminate in primul tur la dublu la Indian Wells

Perechea Simona Halep/Irina Begu a ratat, joi, calificarea in optimile probei de dublu de la Indian Wells, turneu de categorie Premier Mandatory.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

Cadoul superb primit de Simona Halep din partea sponsorului Mercedes

Simona Halep a primit o masina decapotabila cadou de la Mercedes. Simona Halep a publicat o imagine cu noua masina pe contul de Instagram, cu mesajul Multumesc, Mercedes. Ea a primit cadou un model AMG.

Dezvaluire facuta de Simona Halep inaintea turneului de la Indian Wells: in ultima vreme am lucrat cu un psiholog

Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren. Mereu caut perfectiunea, dar in acelasi timp stiu ca nu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )