Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cineastul francez Olivier Assayas vine in Romania, la Les Films de Cannes a Bucarest

Hotnews Hotnews,
 Cineastul francez Olivier Assayas vine in Romania, la Les Films de Cannes a Bucarest

Unul dintre cei mai renumiti cineasti francezi, Olivier Assayas, este celebrat la cea de-a saptea editie a festivalului Les Films de Cannes a Bucarest, care se va desfasura intre 14 si 23 octombrie. Regizorul se va intalni cu publicul din Romania la premiera noului sau film, Personal Shopper, premiat pentru regie la Cannes si va sustine un masterclass. continuă pe Hotnews

Cunoscutul regizor Olivier Assayas si cele mai bune filme de la Cannes vin la Bucuresti

Cea de-a a VII-a editie a festivalului Les Films de Cannesa Bucarest il va aduce la Bucuresti pe unul din cei mai cunoscuti cineasti francezi, Olivier Assayas. Festivalul se va desfasura intre 14 si 23 octombrie.

FOTO Comedia Toni Erdmann deschide Les Films de Cannes a Bucarest; Peste 1000 de bilete la festival, vandute in 24 de ore

Toni Erdmann, comedia care va reprezenta Germania la Premiile Oscar, filmata in Romania si inclusa in Top 100 Cele mai bune filme ale secolului 21 de catre BBC Culture, va fi proiectata in premiera in Romania pe 14 octombrie, in deschiderea celei de-a saptea editii Les Films de Cannes a Bucarest, in prezenta regizoarei Maren Ade. Un numar record de peste 1000 de bilete s-au vandut deja intr-o singura zi, pe 30 septembrie, la punerea lor in vanzare pe Eventbook. ro, anunta organizatorii.

Horror-ul psihologic The Neon Demon si trei filme de Oscar, printre premierele Les Films de Cannes a Bucarest

The Neon Demon, horror-ul psihologic care a polarizat presa internationala la Cannes si propunerile Frantei, Spaniei si ale Filipine la Oscar, se numara printre cele circa 30 de premiere din programul Les Films de Cannes a Bucarest. Festivalul se va desfasura intre 14 si 23 octombrie, cu o editie extinsa si cu cele mai asteptate filme din selectia Festivalului de la Cannes. Pentru prima data, vor avea loc proiectii concomitente cu filmele selectate si la Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )